Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 08 de Febrer del 2023

Folgado: “Amb el PP, el ball tornarà al Centre de Majors del carrer Caixa d'Estalvis”

Folgado: “l'actual govern socialista ha tingut temps suficient perquè la Conselleria insonoritzara la sala de ball o en el seu cas, el propi Ajuntament, però Ros ha preferit que els nostres majors hagueren de desplaçar-se a altres municipis”.

La candidata del Partit Popular, Amparo Folgado s'ha compromés amb els majors de la ciutat, perquè el ball torne els diumenges al CEAM del carrer Caixa d'Estalvis, en el centre de la ciutat, com ells demanen des de fa anys.
 
No és la primera vegada que els populars han denunciat la situació del CEAM en aquests últims quatre anys, arribant fins i tot a proposar que l'Ajuntament assumira la gestió del centre, en comptes de la Conselleria.
 
Amparo Folgado rep cada setmana les queixes dels majors de Torrent en el “Despatx al Carrer”, que protesten per l'eliminació del ball al carrer Caixa d'Estalvis i critiquen la nova ubicació en el Centre Comercial Les Amèriques, per estar allunyada del centre de Torrent.
 
En aquest sentit, Folgado ha afirmat que “amb el PP, el ball tornarà al Centre de Majors del carrer Caixa d'Estalvis, perquè s'insonoritzarà el local”. A més, també ha assenyalat que “l'actual govern socialista ha tingut temps suficient perquè la Conselleria insonoritzara la sala de ball o en el seu cas, el propi Ajuntament, però Ros ha preferit que els nostres majors hagueren de desplaçar-se a altres municipis i ara, ofereix aquest servei, però en un lloc de difícil accés per als nostres majors, en haver de desplaçar-se en transport”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.171.235

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.