Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 06 de Febrer del 2023
SUCESSOS

Un vehicle vota la vorera en el carrer Gómez Ferrer de Torrent

Segons fonts policials, la conductora del cotxe de 32 anys d'edat i que hauria patit un esvaïment, ha sigut atesa pels serveis sanitaris i ha sigut traslladada a l'hospital de Manises amb una ambulància de suport vital bàsic

Un vehicle s'encasta en la vorera del carrer Gómez ferrer a l'altura del número 43. Segons fonts policials, la conductora que hauria patit un esvaïment ha sigut atesa pels serveis sanitaris i ha sigut traslladada a l'hospital de Manises amb una ambulància de suport vital bàsic.

 

Els fets han ocorregut prop de les 11 del matí quan un vehicle se n'ha pujat a la vorera atropellant a una moto aparcada a l'altura del número 34 del carrer Gómez Ferrer de Torrent. Segons fonts policials conduïa el vehicle, un Peugot negre, una dona que ha patit un esvaïment que ha provocat que el cotxe acabara damunt de la vorera envestint a una moto aparcada i destrossant unes tanques i un arbre, afortunadament no cal lamentar danys personals.

 

Concretament a les 10:35 s'ha alertat al Consoci de Bombers d'un accident al carrer Gómez Ferrer on sembla que s'hi havien vist afectats una moto i un cotxe. Fins allí ha acudit una dotació de bombers de Torrent amb sergent. Han comprovat que finalment no hi havia persones atrapades, però els bombers han continuat a la zona a l'espera delks mitjans sanitaris fins que estos s'hi han fet càrrec. 



Immediatament, s'han personat en el lloc dels fets dues patrulles de la Policia local i de la Policia Nacional així com Protecció Civil i un camió dels bombers. Les forces de seguretat han tallat el carrer per a poder atendre la conductora mentre que els bombers analitzaven la zona per a intentar retirar el vehicle. Segons relaten els veïns del carrer han escoltat un gran colp i en eixir als seus balcons i finestres han vist ja el cotxe damunt de la vorera.

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.100.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.