Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 31 de Gener del 2023

La XVI edició del Festival Brassurround arriba a l'Auditori de Torrent

Del 3 al 5 de febrer el públic podrà gaudir de tres concerts a càrrec de prestigiosos artistes i agrupacions de projecció internacional

La XVI edició del Festival Brassurround arriba a l'Auditori de Torrent del 3 al 5 de febrer amb un cartell protagonitzat per prestigiosos artistes i agrupacions de projecció internacional, que faran les delícies del públic amb tres concerts impregnats de diferents estils i influències musicals d'al voltant del món.
 
D'aquesta manera, l'agrupació de metalls i percussió de la Jove Orquestra Nacional d'Espanya, que enguany celebra el seu 40a aniversari, i el quintet de vent-metall SpanishBrass obriran el festival divendres que ve 3 a les 20h amb un concert conjunt sota la direcció de Joseph Alessi, trombó solista de l'Orquestra Filharmònica de Nova York.
 
L'endemà, també a les 20h, serà el torn dels professors del festival Luis González, Germán Asensi, José F. Fortea i Carlos Gil, que actuaran en col·laboració amb la Banda del Cercle Catòlic de Torrent i sota la direcció de Francisco Zacarés. I com a colofó, el diumenge a les 19h es clausurarà el festival amb el concert Gòspel Brass, el qual estarà a càrrec de Spanish Brass, el Barcelona Gòspel Del 3 al 5 de febrer el públic podrà gaudir de tres concerts a càrrec de prestigiosos artistes i agrupacions de projecció internacionalMessengers, el bateria Juanjo Garcerá i el director Ramón Escalé.


Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori els dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle. Per a més informació: www.brassurround.com
Classes magistrals
 
En paral·lel als concerts, al llarg dels tres dies que dura el festival, es realitzaran classes magistrals, tallers i exposicions d'instruments a la Casa Pares Dominics de Torrent. Els professors d'aquesta edició són: en la trompeta Germán Asensi i Luís González; en la trompa José Fortea i Manolo Pérez; en el trombó Joseph Alessi, Carlos Gil i Félix García Peñarrubia; i en la tuba i el bombardí Pablo Fernández i Sergio Finca. Per part seua, Wilmer Ramírez realitzarà un taller de lutería i posada a punt de l'instrument.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.82.79

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.