Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Dimarts, 31 de Gener del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispànic consolida el seu lideratge davant el Castelló gràcies a la victòria per 3 a 4

Les torrentines han vençut a les blanc-i-negres en una complicada trobada, amb molta igualtat i amb remuntada en la segona meitat

Les torrentines han vençut a les blanc-i-negres en una complicada trobada, amb molta igualtat i amb remuntada en la segona meitat, deixant a les de la Plana a quatre punts i a sis a l'Alboraia tercer classificat i que diumenge que ve 5 de febrer a les 12.15 h, visitara el municipal torrentí d'Anabel Medina per a enfrontar-se a les hispàniques en un altre emocionant i igualat partit.

La trobada va arrancar amb dos equips que volien la victòria per a seguir en el més alt, sent les de M. Josep les primeres a encendre l'electrònic 0-1 per mitjà de Lupi, però les locals reaccionen i ràpidament igualen 1-1 la trobada gràcies al gol d'Abril un minut més tard, el partit prenc unes directrius una miqueta eixelebrades per tots dos conjunts, bones defenses i atacs continus de costat a costat sense destacar moltes ocasions clares de gol fins arribat el minut 15 quan la castellonenca Andrea avança a les seues 2-1; no obstant això, les torrentines eren les que portaven el control del joc un escaló per damunt de les de casa, el resultat del marcador es quedaria fins a la botzina final de la primera meitat.

La segona meitat s'inicie molt similar en acabar de la primera amb més control per part valenciana i igualant el partit en el minut 23 amb el segon gol particular de Lupi i posar en l'electrònic el 2-2, novament la trobada es desembolica com els primers vint, encara que les torrentines continuen portant més el pes del partit, obtenint la compensació en el minut 33 quan Lesley fa el 2-3, les de David continuen buscant finalitzar les seues ocasions i en el minut 36 igualen el partit 3-3 amb el gol de Núria.

Les de M. José no estan disposades a perdre l'ocasió d'emportar-se els tres punts i en el minut 38, Alba tanca un gran partit per la seua part amb el 3-4, amb el qual seriosa el gol que va donar la victòria a les hispàniques i els tres punts que se'n van anar a Torrent.

Una gran trobada, molta emoció, igualtat i sacrifici pels dos equips, destacar a tot l'equip torrentí que va mostrar una imatge molt seriosa, molt centrades i una gran faena de tot l'equip, sobretot en defensa, destacar l'efectivitat de Lupi i la gran faena d'Alba, però sobretot el més important, el treball de tot l'equip.