Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 31 de Gener del 2023

El PP qualifica el nou servei de recollida de mobles de "confús i caòtic"

La problemàtica dels mobles usats abandonats a les cantonades de la ciutat ha sigut denunciada reiterades vegades per l'oposició

El Partit Popular qualifica el nou servei de recollida de mobles de "confús i caòtic". El problema dels mobles usats abandonats a les cantonades de la ciutat ha sigut denunciada reiterades vegades per l'oposició, inclosa el PP. La portaveu del PP, Amparo Folgado, es reafirma, "les presses del govern de Ros a solucionar els problemes que, durant 8 anys, han ignorat i desatés".

 

En paraules de Folgado "el nou sistema de recollida de mobles, a més d'improvisat a tres mesos d'eleccions, és confús i caòtic", ja que divideix la ciutat en zones i dies per a depositar els mobles, suposant un nou embolic per als veïns cívics que pretenen desfer-se dels seus mobles usats de manera correcta.

 

Els populars han proposat que es mantinga el sistema anterior, que facilitava i promovia l'eliminació adequada dels mobles en desús pels veïns, però reforçant el servei amb més camions i personal per a això, descartant el nou sistema que, més que solucionar-ho, agreujarà el problema, ja que complica la col·laboració ciutadana en ser més enrevessat i confús.

 

"L'anterior sistema, de trucada telefònica pel ciutadà i recollida concertada, era un mètode adequat i útil per a tots, l'únic problema era la falta de personal i mitjans que l'ajuntament i l'empresa dedicaven a aquest servei" ha afirmat la candidata del PP, Amparo Folgado.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.8.42

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.