Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 30 de Gener del 2023
MEDIOS

Tele Torrent supera les 661.000 visualitzacions de video en 2022 en facebook

La televisió del grup Torrent Media SL ha superat també les 61.000 visualitzacions al canal de Youtube

Tele Torrent ha acabat l'any passat amb un nou rècord de visualitzacions. En 2022 la televisió dels torrentins va arribar a més de 229.000 comptes i es van superar les 661.900 visualitzacions. Els diferents programes i directes de la cadena van tornar a ser líders sent el referent informatiu audiovisual a la ciutat un any més. 

 

Encara que és un mitjà digital molt jove nascut fa només 6 anys, i que ha hagut de conviure els dos últims anys amb la pandémia, Tele Torrent ha estat en els moments més importants que ha viscut la ciutat en aquests anys. La qualitat informativa ha anat augmentant any a any, al mateix temps que els seguidors, que en el canal de Youtube ascendeixen ja a més de 1.300 el que permet monetitzar les seues visualitzacions, on s'han reproduït 61.000 hores en 2022. 

 

Per a 2023, la televisió del grup Tele 9, de l'empresa Torrent Media, té previst augmentar la seua cobertura de directes amb les últimes cambres que permeten connexions remotes en tota la ciutat amb una qualitat professional. Durant aquest any Tele Torrent ha tornat a realitzar esport en directe amb emissió de la lliga EBA nacional en la qual competeix el Nou Bàsquet Torrent. 

 

Enguany está preparant-se per a fer una cobertura especial de les eleccions municipals, on també es farà un debat amb els diferents partits polítics com fa cuatre anys. Enguany també es fará com sempre una cobertura especial per a les falles, setmana Santa, o les festes de Moros i Cristians. 

En la programación quinzenal també destaquen els programes de societat com "Torrent de Festa", el de esports "Joc Esportiu", el de cultura, "Kultura-T", el de comerç "Comprar a Torrent", i el de política "EntrevistaT".

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.123.32

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.