Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 27 de Gener del 2023
POLÍTICA

Cs recorda que en aquesta legislatura s'ha posat en marxa una Brigada Forestal Permanent en El Vedat

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha fet balanç dels seus compromisos amb els torrentins i torrentines durant aquesta legislatura. “És positiu perquè s'han fet moltes coses i ara, amb l'accelerador lloc, tractem d'aprofitar al màxim el final de la legislatura”, ha explicat

El portaveu de Ciutadans (Cs) Torrent, Raúl Claramonte, ha fet balanç dels seus compromisos amb els torrentins i torrentines durant aquesta legislatura. “És positiu perquè s'han fet moltes coses i ara, amb l'accelerador lloc, tractem d'aprofitar al màxim el final de la legislatura”, ha explicat.

 

En primer lloc, ha remarcat el també edil responsable de la nova delegació del Vedat, “teníem molt clar que era necessària la creació d'una Brigada Forestal Permanent per a cuidar el nostre pulmó verd i atendre una demanda veïnal”. “És una de les moltes promeses complides”, ha assegurat Claramonte.

 

Per això, ha criticat, “és incomprensible que algun candidat a l'alcaldia desconega que existisca i el venga com a projecte estrela; és lamentable que viva en una realitat virtual i el seu únic interés siga electoral”.

 

En canvi, ha recordat Claramonte, “gràcies a la valenta decisió de Cs de desbloquejar uns comptes desfasats des de 2016 i entrar en coalició de govern, la ciutat de Torrent ha donat un gir de 180 graus per a avançar en millores i nous serveis, infraestructures com les que ja comencen a gaudir els nostres veïns amb el PLA FICUS”.

 

A més, ha destacat, “des de la nostra formació liberal ens arromanguem en una conjuntura inèdita amb la concessió d'ajudes directes a sectors de la nostra economia local i a famílies torrentines en aquests anys tan complicats de pandèmia”. “Són alguns pocs exemples del que s'ha fet, però hi ha molt més, com també és molt més el que continuarem fent si els torrentins i torrentines tornen a confiar en CS”, ha asseverat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.210.107.64

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.