Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 27 de Gener del 2023
MEDI AMBIENT

El PP denuncia l'estat d'"abandó" de la zona boscosa del Vedat

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha visitat la zona després de la denúncia d'uns veïns i ha promés crear una Brigada Forestal permanent per a evitar la deterioració d'aquesta zona de la ciutat

El PP ha denunciat l'estat d'"abandó" de la zona boscosa del Vedat. La portaveu del PP, Amparo Folgado ha visitat la zona després de la denúncia d'uns veïns i ha promés crear una Brigada Forestal permanent per a evitar la deterioració d'aquesta zona de la ciutat. Folgado ha visitat diversos punts del Vedat, per a comprovar l'estat de perillositat d'alguns pins per a la integritat de les persones i els seus habitatges, després de les seues denúncies veïnals i el cas omís dels responsables del consistori.


En aquesta visita, a més d'evidenciar el risc de caiguda de branques i parts seques d'aquests arbres sobre els veïns, també ha constatat en quina situació es troben els carrers i les zones boscoses del Vedat. Per aquest motiu, ha condemnat l'incivisme i la falta d'higiene d'una minoria, que considera aquesta zona verda com el seu propi escombriaire, però, igualment ha aprofitat per a posar de manifest l'abandó del govern de Ros cap a aquesta zona de Torrent.

 

"És inadmissible l'estat d'abandó i brutícia del nostre pulmó, del nostre Vedat; no pot ser que la major zona verda de Torrent estiga abarrotada de botelles, papers i desaprofitaments varis" ha lamentat la líder popular.



Creació de la Brigada Forestal Permanent
D'aquesta manera ha anunciat que, si el PP torna a rebre la confiança dels ciutadans en les eleccions del 28 de maig per a dirigir l'Ajuntament de Torrent, una de les primeres tasques que escometrà serà la creació d'una Brigada Forestal Permanent, tant per al Vedat com per als paratges naturals de la ciutat.


En paraules de la mateixa Folgado, "amb la confiança dels veïns el 28 de maig en el projecte del PP, Torrent tindrà una Brigada Forestal Permanent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.168.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.