Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 26 de Gener del 2023
FUTBOL SALA

Victòria còmoda de l'Hispanic masculí enfront del barri del Crist per 6 a 2

Partit jugat en la vesprada del dissabte, l'equip torrentí volia continuar sumant de tres per a no despenjar-se de la part alta de la classificació, enfronte l'equip del B° del Crist, que veient-se molt per davall dels hispànics en la classificació van intentar fer valdre les seues armes per a portar la trobada al seu aire

Partit jugat en la vesprada del dissabte, l'equip torrentí volia continuar sumant de tres per a no despenjar-se de la part alta de la classificació, enfronte l'equip del B° del Crist, que veient-se molt per davall dels hispànics en la classificació van intentar fer valdre les seues armes per a portar la trobada al seu aire.

Partit poc vistós per a l'espectador, ja que el poc joc que es desenvolupava sobre el parquet vènia de sòl torrentí i els visitants més pendents de les decisions arbitrals que de jugar, a més de les contínues faltes que cometien, així com un col·legiat excessivament col·loquial i mancat de caràcter per a tallar les moltes i contínues protestes visitants, si també afegim la llei de la compensació en diverses faltes o el desconeixement d'alguna de les noves normes, com la de no haver-hi cap jugador contrari a menys d'un metre de la barrera i que va succeir en un parell d'ocasions i que motiu l'expulsió d'un jugador torrentí per doble groga per recriminar-li-ho, o faltes que es xiulaven i després resultava que no s'havia xiulat falta, havia parat ell el joc, al final victòria clara torrentina que va poder ser d'escandalo de no haver sigut per Faust porter aldaiero que als seus 52 anys va ser el millor del partit, fent parades de xaval de 20 anys, agilitat, reflexos i molta visió del joc.

Primera meitat amb el primer gol de Seppi 1-0 en el minut 5, el 2-0 va ser obra de Seppi en el 14, el 3-0 ràpida contra en el minut 15 culminada per Borja i el 4-0 obra d'Ángel en el minut 16, els visitants van tindre dues o tres ocasions de gol neutralitzades per Polo, arribant al descans sense més variacions i cinquanta minuts de primera meitat.

La segona meitat va arrancar amb una mica més de serietat i amb els xics del barri una mica més ficats en la trobada, malgrat les protestes contínues d'algun jugador, carregant ràpidament als locals de faltes i acurtant diferències en el minut 25 per mitjà Juanjo 4-1, són els millors minuts de joc visitant amb els torrentins anats del partit, aprofitant Juan Carlos per a fer el 4-2 en el minut 27, semblava que es ficaven en la trobada, però a penes passat un parell de minuts l'expulsió d'un jugador visitant per doble groga per les contínues protestes, dos minuts de superioritat que no aprofiten els pupils de Luis i Paco, temps local per a aclarir idees i recobrar el control del partit pese estar amb 4 faltes des del minut 8, la parada fa efecte i es torna a recobrar la direcció del partit i creant contínues ocasions que Fausto deté una vegada i una altra arribant al minut 35 amb el tercer gol particular de Seppi per a il·luminar el 5-2, els visitants ixen de cinc i en el minut 38 en contra de llibre torrentina per a posar Borja el 6-2 definitiu.