Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 26 de Gener del 2023
SANITAT

La fi de les mascaretes en el transport públic arribarà el 7 de febrer

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat que el próxim 7 de febrer portarà al Consell de Ministres la proposta de la comissió d'experts per a ficar punt final a les mascaretes en els transports públics

La fi de les màscares en el transport públic ja té data i serà el próxim 7 de febrer. La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha anunciat que el próxim 7 de febrer portarà al Consell de Ministres la proposta de la comissió d'experts per a ficar punt final a les mascaretes en els transports públics.

 

El passat dimecres, el director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries del Ministeri de Sanitat (CCAES), Fernando Simón, ha assegurat que la fi de les mascaretes en el transport arribarà "d'ací a poc" i en un termini "molt curt" de temps, per a "la setmana que ve o la següent". "La decisió no és meua únicament i les propostes vénen dels tècnics, els experts i les comunitats autònomes", ha assenyalat el responsable de les alertes sanitàries.

 

Fins ara, la recomanació de la ponència d'alertes era mantindre-les per prudència fins que acabara la temporada d'infeccions agudes, aproximadament al març, i a l'espera de l'impacte que poguera tindre l'esclat de contagis a la Xina després de l'abandó de l'estratègia COVID zero. Però en les últimes setmanes han représ el debat davant l'estabilitat de la situació epidemiològica a Espanya, que les festes nadalenques no ha alterat segons les fonts del mateix ministeri.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.236.219

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.