Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 26 de Gener del 2023
MÚSICA

Paul Alone inicia el seua gira "003 Tour" en el Auditori

L'artista torna als escenaris després de penjar el cartell de sold out en pràcticament totes les seues dates anteriors i arriba a Torrent l'11 de febrer

Paul Alone torna als escenaris després de penjar el cartell de sold out en pràcticament totes les seues dates anteriors. "Tour 003" és la nova gira de l'artista navarrés per a l'any vinent en la qual recorrerà les principals ciutats d'Espanya acompanyat de la seua banda.

 


En aquest Tour, Paul Alone, tocarà el seu nou disc "I Jo Què Sé?", el qual ha tingut un bon acolliment després de l'èxit de "Volia". El disc és una recopilació dels temes que han acompanyat a Paul Alone aquests últims quatre anys: cançons, pensaments, poemes i moments que han marcat la seua vida i que ara veuen la llum en format físic.

 

En el seu més recent llançament, "Volia" (tema inclòs en l'àlbum), reflexiona sobre la vida i sobre aquelles coses que amb el pas del temps deixen de ser prioritàries. Amb aquest treball discogràfic l'artista navarrés vol tancar una bonica etapa per a començar amb força l'any vinent, en el qual la música serà la protagonista.

 

Paul Alone es troba en el seu millor moment després del seu pas pel prime time de TVE "Duos Increïbles", i del reeixit tancament de gira en el Teatre Eslava de Madrid fa a penes uns dies. Es confessa enamorat de la vida i ens atrapa amb la seua veu, la seua passió i les seues històries. Un artista amb una peculiar manera de compondre, tan directe i sincer, tan animat i natural que és inevitable que t'arranque un somriure en sentir-lo cantar.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.130.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.