Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 25 de Gener del 2023

Identificats els protagonistes d'un vídeo en el qual uns veïns del Xenillet presumeixen d'armes

El vídeo va córrer com la pólvora a través de les xarxes socials i en ell es veu a un conegut youtuber italià confraternitzar amb dos veïns del Xenillet mentre empunyen armes i una metralleta

Tant la Policia Nacional com la Policia Local han identificat als protagonistes d'un vídeo en el qual uns veïns de Xenillet presumeixen d'armes. El vídeo va córrer com la pólvora a través de les xarxes socials i en ell es veu a un conegut youtuber italià confraternitzar amb dos veïns del Xenillet d'ètnia gitana mentre empunyen armes i una metralleta. Segons ha informat el Cap de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, després d'analitzar el vídeo "s'ha procedit a identificar als protagonistes, així com les armes que mostren en cambra que han resultat ser falses".



En el vídeo es pot veure com un grup de veïns del Xenillet amb diverses armes en el seu poder entreguen una d'elles, en concret una metralleta que fa entrega al youtuber mentre empunya l'arma a la càmera que els està gravant i presumeix de ser de Torrent mentre diu "plata o plom". Pare ce ser que està una espècie de nau industrial al voltant de 5 o 6 persones entre les quals es pot veure al final del vídeo a un menor entre ells.



El youtuber que està "de visita" per Torrent es diu "Zazza, l'italià" i es dedica, segons la seua descripció del seu canal de You tube a visitar "els barris més perillosos del món". L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, no ha volgut valorar aquest vídeo i ha tirat balons fora, "ha vingut a Torrent perquè és una ciutat molt atractiva, amb una avinguda meravellosa entre moltes altres coses".



El que sí ha volgut parlar referent a aquest tema és el portaveu socialista, Andrés Campos, que ha lamentat que "costa molta faena fer veure les bondats d'una ciutat i costa molt poc devaluar les coses. La imatge de Torrent no l'entelarà un youtuber italià que només busca clics". De moment el vídeo de la seua visita a Torrent no s'ha openjat en el seu canal. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.198.21

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.