Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Gener del 2023
FUTBOL SALA

EL CEF HISPÀNIC continua líder després de véncer al CD Santa Ana per la mínima

Un partit molt igualat des del xiulet inicial

Diumenge 22 de gener, 12.30 h, pavelló Anabel Medina de Torrent, partit entre dos dels galls del grup. Les xiques de l'Hispànic defensen lideratge, enfronte el CD Santa Ana, un exdivisió de plata amb intenció de tornar.
L'equip de Torrent amb un numere important de baixes, rep al CD Santa Ana, les valencianes amb la necessitat d'assaltar el fortí torrentí per a no despenjar-se dels llocs de podi i més sabent la falta de jugadores que presentaven les torrentines, amb tot just dos canvis.

Partit molt igualat des del xiulet inicial, domini de la rotació de l'esfèric a càrrec de les col·legiales, les torrentines sabedores del seu problema per les baixes, van preparar una trobada per a defensar amb molta intensitat i aprofitar la seua qualitat per a colpejar al rival en les contres o jugades d'estratègia.

Una primera meitat sense gols, però amb bastants ocasions, les torrentines molt centrades en defensa i Nuria una assegurança a tot risc per a les de Torrent, les col·legiales dominant el joc i patint les contres i la pilota parada de les hispàniques, amb Berta sota pals molt segura.

La segona meitat una mica més oberta i intensa amb el gol de Clara en el minut 26, a pilota parada i precisament en una jugada assajada al servei d'un córner, les valencianes forcen la màquina i volten a les locals, les de M. José es defensen com a lleones, els últims minuts les visitants juguen de cinc, però es troben enfronte un equip que havia fet els deures durant la setmana, tenint la trobada com l'havien assajat i estudiat, fins i tot van poder rematar el partit en l'últim minut amb la pilota al pal de Núria des de la seua porteria.

Victòria importantíssima de les torrentines que es posen amb quatre punts per damunt del segon, el Castelló FS que va véncer 1-2 a Alboraia. La següent jornada, les torrentines visiten el Chencho per a enfrontar-se a les blanc-i-negres, primer contra segon.