Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:16:52 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Gener del 2023

Caixa Rural Torrent celebra la 44 edició de les 'Jornades de Cítrics'

La sala d'actes de Caixa Rural Torrent i el Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta acolliran del 14 al 16 de febrer la 44 edició de les 'Jornades de Cítrics', organitzades per l'entitat

La sala d'actes de Caixa Rural Torrent i el Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta acolliran del 14 al 16 de febrer la 44 edició de les 'Jornades de Cítrics', organitzades per l'entitat, en les quals participaran destacats representants del sector agrícola valencià i del cooperativisme.



El dia 14, després de la inauguració a càrrec del president de Caixa Rural Torrent, Jesús Monfort, s'impartirà la primera conferència titulada 'Digitalització. Palanca de canvi en l'agricultura valenciana', a càrrec d'Enrique Moltó, professor d'investigació de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA). A continuació Amparo Martínez, tècnic superior del Grup de Reg del Centre per al Desenvolupament de l'Agricultura Sostenible (CDAS), parlarà sobre 'Eines digitals per a la programació del reg'.



El dimecres 15 de febrer es farà una visita al Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta en la qual el seu director, Carlos Baixauli, abordarà la temàtica dels 'Cultius alternatius'. L'últim dia José Vicente Bolinches, tècnic del Servei de Sanitat Vegetal de Silla, parlarà sobre les 'Estratègies per al control de plagues'. Després de la ponència l'alcalde de Torrent, Juan Jesús Ros, clausurarà les jornades.



Aquesta nova edició conclourà amb un viatge professional a Saragossa que, del 31 de març al 2 d'abril, portarà a cap un grup de 50 clients i socis, i que l'entitat ha organitzat amb la finalitat que puguen ampliar coneixements i experiències agrícoles.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.196.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.