Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Gener del 2023
SETMANA SANTA 2023

Inma Muñoz Palència, nomenada com a Reina de l'Encontre i Àngel de la Resurrecció 2023

Un acte molt significatiu per a la ciutat, en el qual la protagonista va estar acompanyada de les seues cambreres, Berta i Anna, així com dels seus familiars, amics i confrares de les germandats de Torrent i els de la seua pròpia germandat, les Negacions de Pedro, juntament amb el Germà Major Suprem, José Vicente Viñes

L'Auditori de Torrent es va engalanarper a celebrar el nomenament públic d'Inma Muñoz Palència com a Reina de l'Encontre i Àngel de la Resurrecció 2023 de la Setmana Santa de Torrent. Un acte molt significatiu per a la ciutat, en el qual la protagonista va estar acompanyada de les seues cambreres, Berta i Anna, així com dels seus familiars, amics i confrares de les germandats de Torrent i els de la seua pròpia germandat, les Negacions de Pedro, juntament amb el Germà Major Suprem, José Vicente Viñes.



La vetlada es va iniciar amb la recepció de la qual serà la representant de la virreina Germana de Foix durant el Dia de la Trobada Gloriosa i les seues cambreres, que van ser benvingudes per l'alcalde Jesús Ros, el regidor de Festes, José Pascual Martínez, la Reina de l'Encontre de 2022, Azucena Guimerá Palop, el president de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa (JCHHSS), José Vicente Yago Mora, i els representants de la Corporació Municipal i la Setmana Santa torrentina.


Després d'aquest acte inicial, va arribar el moment d'acomiadar a la Reina de la Trobada de 2022, que va pujar a l'escenari davant els aplaudiments de l'abarrotat Auditori per a passar el testimoni del seu regnat a Inma Muñoz Palència. Seguidament, la protagonista de la vetlada va pujar a l'escenari al costat de les seues cambreres per a rebre la insígnia que l'acredita com a Reina de l'Encontre i Ángel de la Resurrecció de la Setmana Santa 2023.

 

L'alcalde Jesús Ros va voler dedicar unes emotives paraules a Inma i les seues cambreres, Berta i Anna: "Hui s'inicia un any que recordareu tota la vida, carregat d'il·lusió i bons moments amb els vostres sers estimats. Sou les representants de la Setmana Santa, una de les tradicions més arrelades a Torrent, i ja formeu part de la història de la nostra ciutat".


Així mateix, el germà d'Inma, Juan Daniel Muñoz, que va ser el mantenidor de l'acte, es va dirigir a la Reina de la Trobada 2023 per a expressar "l'enorme orgull que sent en veure que compleixes el teu somni, i la sort que tinc de poder viure aquest moment al costat de tu i acompanyar-te durant aquest any tan il·lusionant". Per part seua, el president de la Junta Central de Germandats de Setmana Santa (JCHHSS), José Vicente Yago Mora, va declarar que va ser "un gran plaer compartir enguany amb Azucena", abans de dedicar-li les següents paraules a Inma: "ja eres oficialment Reina de l'Encontre.

 

Una il·lusió que sempre has portat en el teu cor i que hui has fet realitat. Desitge que gaudis de tots els actes, especialment de l'Encontre de Resurrecció, perquè en el moment que s'obri la "carxofa" el teu cor vibrarà amb l'alegria immensa d'anunciar la gran notícia de la resurrecció de Crist".

 

A continuació, els germans majors de les germandats torrentines van pujar a l'escenari per a felicitar a Inma, com a avantsala del nomenament del Germà Major Suprem, José Vicente Viñes. I per a finalitzar l'acte, el públic va entonar l'Himne de Torrent i el de València.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.128.129

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.