Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Gener del 2023
INFRAESTRUCTURES

El PP de Torrent denuncia l'eternització de la construcció de la Ciutat de la Justícia

Folgado: "els retards ho estan convertint en un projecte etern, demostren el que Torrent i els seus ciutadans importen al govern del Botànic, que deixa pressupost rere pressupost aquesta inversió en un calaix".

La candidata a l'alcaldia de Torrent pel Partit Popular, Amparo Folgado, al costat de la diputada popular en les Corts Valencianes, Verónica Marcos, i el Sotssecretari Provincial del PP de la província de València, Avelino Mascarell, han visitat el solar on es construirà la futura Ciutat de la Justícia de Torrent. Una visita que ha servit per a denunciar, des de la formació popular, el retard sine die d'aquesta infraestructura judicial.
 

Aquests nous jutjats, amb un cost aproximat de 17 milions d'euros, han quedat sense crèdit pressupostari regional any rere any, encara que des del consistori s'haja assegurat que és una inversió imminent, segons denuncien des del PP. A més, cal destacar que l'ajuntament ja ha avançat quasi 1 milió d'euros en estudis relatius a aquest projecte, sent una despesa que correspon a la Generalitat Valenciana.
 

La presidenta local del PP a Torrent i candidata, Amparo Folgado, ha condemnat aquesta situació denunciant que "els retards a la Ciutat de la Justícia de Torrent, que s'està convertint en un projecte etern, demostren el que Torrent i els seus ciutadans importen al govern del Botànic, que deixa pressupost rere pressupost aquesta inversió en un calaix".
 

La diputada en les Corts Valencianes, Verónica Marcos, també ha posat de manifest que "aquest abandó de Ximo Puig a Torrent està col·lapsant tot el relatiu al sistema de justícia, tant els tràmits del Registre Civil com el relacionat amb l'àmbit judicial, a més, ara, se sumen les retallades en lluita judicial contra la violència de gènere".

 

Incompliments de Puig a Torrent
Els populars han destacat que, el cas de la Ciutat de la Justícia, no és únic quant al tracte de Ximo Puig a Torrent, havent-hi altres projectes i inversions de l'administració autonòmica en l'aire, com el desmantellament de GEMERSA, la renovació del Consultori Mèdic del Vedat o, la qual cosa és pitjor, casos com l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, on, igual que a la Ciutat de la Justícia, l'Ajuntament de Torrent ha avançat uns diners que correspon a la Generalitat Valenciana.



"Tot això amb el beneplàcit de Jesús Ros, que per no molestar ni incomodar als seus caps, accepta tots aquests menyspreus a Torrent, fins i tot paga amb els diners dels torrentins els anuncis de Puig" ha afirmat Folgado.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.198.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.