Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 24 de Gener del 2023
MÚSICA

El grup torrentí PEEPSHOW llança el seu nou single “La lutte dones oublies”

El seu vocalista, Ve Martinez, estrena el 20 de gener “La lluita dels oblidats” en les plataformes digital després del seu recent canvi de segell amb Indieland

Lluny queda ja el debut d’una banda sorprenent. Sorprenent per la seua història, els seus membres i per la seua música. Una banda que, amb cuatroálbumes publicats. Des del seu primer treball, Miss Thorazine la banda ha passat per tota mena de reptes. Malgrat la seua bona crítica del seu segon treball Killy i els homes estrela, no és fins ara que han decidit fer un pas de gegant. Canvi de segell amb Indieland, una aposta per fer el salt amb un segell amb molta passió per la música independent.

 

Aquest 20 de gener s’estrena el seu primer single del nou treball amb el nou segell discogràfic. La lluita dels oblidats és el primer single amb ells, i forma part d’una playlist molt interessant. Algunes cançons sembla que sorgeixen d’històries que s’han imaginat o viscut realment, unes altres parteixen d’emocions més o menys ambigües o de la necessitat de llançar un missatge al món. Són com a consignes emocionals que parteixen de diversos àmbits i que cristal·litzen en una idea única que després es transforma en cançó.

 

PEEPSHOW estrenen un nou tercer single que formarà part del pròxim nou àlbum i que aquesta vegada, es desmarquen del múscul dels seus anteriors lliuraments per a entrar sense por en un terreny pop, al chanson française. No és un exercici d’estil. El fet que estiga cantada en francés no sols aporta l’exploració de nous registres, si no que l’idioma té un pes semàntic que dona suport al concepte i la història d’on ve. La història d’aquesta cançó és la cançó d’aquesta història.

 

Per a tornar a veure’ls, no caldrà esperar molt. Perquè sembla que el mes de Febrer ve cargadito d’esdeveniments INDIELAND. El pròxim 04.02.203 festa presentació INDIELAND en el George Best Club, amb Mantega Voladora, FOC AMIC, WEAR djs, i el grup torrentino PEEPSHOW.

 

És una sort poder comptar amb bandes com la de Ve Martinez en el panorama nacional, bandes que continuen experimentant, i que treballen la seua música sense estar pendent dels números i els pressupostos. Pur art, que podrem veure molt prompte a València.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.165.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.