Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 19 de Gener del 2023
SUCCESSOS

Desallotjats 806 persones del col·legi Trinitàries per un incendi en l'última planta

El foc s'ha declarat en una de les habitacions de la residència de la quarta planta i ha afectat a dos dormitoris i part del corredor, les causes del foc s'estan investigant en aquests moments.. El centre ha evacuat en menys de cinc minuts a tot el personal de l'escola sense tindre que lamentar danys personals

Un incendi en la quarta planta del col·legi Trinitàries de Torrent ha obligat a evacuar este matí a tot el col·legi amb 806 persones. Segun fons policials i dels bombers el foc s'ha produït en una habitació de l'última planta on es troben els habitatges de les religioses que habiten en el mateix edifici. L'incndi ha afectat a dos dormitoris i part del corredor de la planta de la residència i afortunadament no cal lamentar danys personals.

 

[Img #13215]

 

El avís s’ha rebut a les 10:17 h, per incendi a una escola de Torrent a la plaça Mestre Giner i ha quedat tallat al trànsit la circulació al centre històric de la població.  S’hi han desplaçat efectius dels parcs de Torrent, Catarroja, Paterna, sergent i oficial del Consorci. 

[Img #13213]

 

Segons han confirmat els coordinadors de seguretat del centre, este ha sigut completament evacuat, a més de 806 persones. Els alumnes, que es trobaven en aqueix moment fent classe, han hagut de ser evacuats de l'edifici de manera preventiva. El dispositiu d'evacuació ha funcionat perfectament i en menys de cinc minuts s'ha pogut evacuar a més de 800 persones.

 

[Img #13216]

 

A les 11:00 el foc ha quedat controlat, i es trevalla per ventilar el fum de la quarta planta de l'edifici. El col·legi consta de tres plantes per a alumnat més una quarta per a residència. Segons un comunicat del centre escolar, els alumnes permeneixen encara al pati esperant a que la situació estiga controlada. "S'ha produït un xicotet incendi en la 4a planta del col·le. S'ha evacuat a tot el personal. En aquests moments està tot controlat.
Els xiquets han entrat ara al pati xicotet per ordre dels bombers".

 

[Img #13217]

Segons fons municipals, el protocol d'evacuació del col·legi estupend, en menys de 5 minuts, 806 alumnes fora, classes tancades i assegurats que no quedava ningú dins. A consecuencia de l'aigua els pares i mares han tingut que arreplegar als seus fills per la gran quantitat d'aigua que hi ha dins del col·legi per la qual cosa les classes han quedat suspeses en el dia de hui. 

 

[Img #13218]

 

El consorci de bombers ens ha passat aquesta imatge així com la resta de com ha quedat el dormitori on ha començat el foc.

 

[Img #13219]

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.63.136

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.