Dimecres, 17 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de Gener del 2023

Folgado es compromet a reformar el carrer Sant Valerià

Folgado: “les seues voreres estan plenes de paranys per a persones majors i amb mobilitat reduïda”

La candidata a l'alcaldia de Torrent pel Partit Popular, Amparo Folgado, s'ha reunit amb un grup de dones al carrer Sant Valeriano, dins de la iniciativa #AlAmparodeTuBarrio, amb la qual la líder dels populars manté reunions de treball per a recaptar queixes i idees per al seu programa electoral.
 
Folgado ha afirmat que “és lamentable l'estat en el qual es troba una dels carrers més populosos de Torrent com és Sant Valeriano, amb voreres plenes de rajoles trencades i els escocells dels arbres sense cap mena de manteniment el que és un perill sobretot per a les persones majors”. I és que una de les queixes que aquest matí ha rebut de les persones majors del barri, ha sigut el “abandó de les voreres i dels escocells dels arbres que produeixen múltiples ensopegades i caigudes en les persones majors”.
 
La brutícia general en el barri de l'Eixample és un altre dels problemes que els veïns li han transmés en la reunió, però també durant la visita a peu pel barri. “el barri on se situa Sant Valeriano té greus problemes de salubritat a causa del creixement descontrolat de coloms, que embruten voreres, vehicles i és habitual veure espantalls de coloms als balcons d'aquest carrer i de la Plaça Pintor Miró”. La líder dels populars ja ha expressat aquesta queixa en altres ocasions en el Ple municipal, però l'alcalde ha tancat l'orella a aquests veïns.
 
Folgado també ha afirmat que “el barri de l'Eixample i el carrer Sant Valeriano mereixen atenció del seu Ajuntament, ara tenen carrers bruts, voreres trencades, falta d'aparcament i d'il·luminació, mentre que els seus veïns només veuen que l'actual alcalde destina els diners a asfaltar carrers que no el necessiten, en comptes d'invertir on fa falta. Per això, el meu compromís és el de reformar aquest barri, però, sobretot, realitzar un manteniment continuat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.134.85.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.