Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 16 de Gener del 2023

El PP denuncia que la Mesa de l'Aigua i el Pla Director aprovats en 2016 segueixen en un calaix

El regidor del PP, José Gozalvo ha assenyalat que "en el ple de setembre, octubre i novembre preguntem a l'equip de govern socialista com estava la situació respecte a l'última pròrroga fa dos anys i no hem rebut cap contestació"

El Partit Popular de Torrent denuncia el retard i qualifica d'opacitat del govern de Jesús Ros la gestió de l'aigua a la ciutat de Torrent. Els populars critiquen que, després de prorrogar-se dos anys el contracte de l'aigua, ara s'haja emportat a ple ampliar un tercer any més el contracte "significa que no s'ha fet res en aquests últims anys i passaran la pilota al següent equip de govern".



El regidor del PP, José Gozalvo ha assenyalat que "en el ple de setembre, octubre i novembre preguntem a l'equip de govern socialista com estava la situació respecte a l'última pròrroga fa dos anys i no hem rebut cap contestació". També afirma que "aquesta nova pròrroga hauria d'haver-se iniciat abans. Hi ha una opacitat total respecte a aquest tema i haver dilatat la pròrroga fins ara ens fa dubtar sobre si hi haurà temps suficient perquè es facen els tràmits administratius necessaris per a licitar la gestió d'un nou soci privat".



Gozalvo també apunta que "a la fi de 2016 aprovem per unanimitat a l'Ajuntament de Torrent, una moció del PP en la qual sol·licitàvem la creació d'una Mesa de l'Aigua i un Pla Director que s'ha guardat en un calaix". El regidor del PP també assenyala que "és el mateix ajuntament el que ha de marcar el camí a l'empresa sòcia. Per això hauria de nàixer un pla director respecte al subministrament d'aigua i altres qüestions, en el qual es reflectira les necessitats reals de com portar aigua potable als nuclis que no tenen i resoldre els problemes d'inundacions i els col·lectors saturats".



El PP també ha afirmat que respecte al futur clavegueram de la urbanització Parc Central III, en el Consell de Nous Espais, van sol·licitar que es resolguera el problema de la recollida d'aigües pluvials i no que aquestes desguassen en l'actual col·lector, ja col·lapsat i que s'inunda en cada període de pluges. El Pla Director que promulguen els populars, hauria de donar solució a aquesta situació.



"Per l'opacitat exercida per part del govern socialista de Jesús Ros, no haver informat l'oposició de res, ni respost a les qüestions que els hem plantejat, ni posats en marxa els acords per tots els grups en 2016, de la creació de la Mesa de l'Aigua i el Pla Director, hem votat abstenció i comanda que es quedara sobre la taula, perquè no som el partit Ciutadans, ni farem de crossa de l'alcalde, en qüestions que no beneficien als veïns de Torrent sinó als amics de l'alcalde", ha resolt Gozalvo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.141.202

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.