Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 14 de Gener del 2023

La falla Sedaví celebra una setmana cultural sobre indumentària pel centenari de la falla Cambrils

El dilluns, 16 de gener, comença la inauguració de la setmana cultural que porta per lema "La indumentària als últims 100 anys"

La falla Sedaví prepara la seua setmana cultural al voltant del Centenari de la falla del carrer Cambrils de 1923, dins de la programació cultural en la que estan immerses totes les comissions de Torrent. El dilluns, 16 de gener, comença la inauguració de la setmana cultural que porta per lema "La indumentària als últims 100 anys" amb la presència de les màximes representants de la comissió, Esther i Lucia, junt amb una xicoteta xarrada sobre el centenari a càrrec d'Aitor Sánchez i degustació d'un vi d'honor (a les 21:30 hores casal falla Sedavi). 
 

El 17 de gener serà el torn d'una exposicio de joieria, amulets i pentinats de fallera, així com una Masterclass de pentinat de valenciana, a càrrec de Dolores Serrano, a les 20:30 hores al casal de la falla. 

 

El 18 de gener serà el torn de l'Exposicio de diferents tipus de teles de fallera. La conissió comptarà amb una xicoteta xarrada a càrrec de Noelia Maroto, de la firma A L'Antiga i Compañia Valenciana de la seda, indumentaristes oficials de la Fallera Major Infantil de València i la seua Cort d'Honor. Serà a les 20:30 hores al casal de la falla Sedavi.

 

El dia 20 de gener se celebrarà una xarrada col•loqui a càrrec de Sergio Esteve i Sergio Ortiz de Artesania Ortiz Cincelador a l'Ajuntament de Torrent. Acte presentat per Maria Bartual (FMIT 2015) amb la coordinació del periodista Joan Castelló. A continuació, presentació dels nous estendards. (20:30 hores a l'Ajuntament de Torrent). 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.205.59.250

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.