Dissabte, 04 de Febrer del 2023

Actualitzada Dijous, 02 de Febrer del 2023 a les 19:16:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 13 de Gener del 2023
OCUPACIÓ

Torna la Llançadora Connecta Ocupació a Torrent

Aquest programa ajuda persones en desocupació a impulsar la seua cerca de treball amb noves tècniques d'orientació laboral i eines digitals. Les persones interessades disposen fins al 23 de gener per a realitzar la seua inscripció

El programa d'orientació laboral per a ajudar persones en desocupació a reactivar la seua cerca de treball en equip, Llançadora Connecta Ocupació, torna a Torrent amb noves tècniques i eines digitals adaptades al nou mercat laboral. La iniciativa, que és totalment gratuïta i en la qual col·labora l'Ajuntament de Torrent a través d'IDEA'T, està impulsada per Fundació Santa Maria la Real i Fundació Telefònica, i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES).

 


La Llançadora Connecta Ocupació estarà operativa entre febrer i juliol de 2023 per a oferir orientació laboral fins a un màxim de 30 persones. Poden participar homes i dones en atur o desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

 


Les persones que resulten seleccionades tindran diverses reunions a la setmana en format virtual. Comptaran amb l'assessorament d'especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat. També realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses. A més, aprendran a usar noves eines digitals, aplicacions i xarxes socials per a impulsar la seua cerca d'ocupació en l'entorn en línia.


Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït i amb una mitjana d'inserció laboral del 60%, disposen fins al 23 de gener per a fer la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial, en dependències d'Idea´t (carrer València, 42) de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.