Divendres, 24 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 24 de Maig del 2024 a les 12:46:21 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 12 de Gener del 2023

Torrent projecta un espai de 13.000 m2 on els xiquets i xiquetes puguen 'somiar'

l'Ajuntament de Torrent convocarà pròximament al Consell de Xiquets i Xiquetes per a establir un primer contacte, explicar-los la iniciativa i que puguen verbalitzar les seues propostes

L'Ajuntament de Torrent posarà a la disposició dels xiquets i xiquetes de la ciutat un espai de 13.000 m² al costat del complex esportiu de Parc Central, on es concentraran diferents propostes d'oci infantil. Així ho ha anunciat l'alcalde Jesús Ros, "tenim la voluntat de reunir en un mateix espai totes les activitats possibles per als més xicotets, i disposem de l'espai i la disponibilitat econòmica per a fer una important inversió en aquest projecte".L'alcalde Jesús Ros també ha explicat que "s'iniciarà un procés consultiu entre tots els xiquets i xiquetes de la ciutat per a recollir les seues idees i integrar-les en el disseny del futur espai infantil: com volen que es denomine, quines activitats volen que dispose i tot el que puguen imaginar".

 

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Torrent convocarà pròximament al Consell de Xiquets i Xiquetes per a establir un primer contacte, explicar-los la iniciativa i que puguen verbalitzar les seues propostes. Seguidament, es traslladarà un qüestionari als menors en edat escolar de la ciutat perquè plasmen per escrit les seues idees."La ciutat comptarà amb un espai envejable de més de 200.000 metres quadrats, un lloc d'oci, de trobada, per a practicar esport... en definitiva, un espai on els xiquets i xiquetes puguen somiar", ha matisat l'alcalde Jesús Ros.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.20.185

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.