Dissabte, 04 de Febrer del 2023

Actualitzada Dijous, 02 de Febrer del 2023 a les 19:16:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 11 de Gener del 2023
FALLES

Cronista plantarà 100 arbres pel centenari de la falla del carrer Cambrils

L'activitat en la que participaran totes les falles serà el pròxim diumenge, 15 de gener, amb la coordinació de la delegació de Medi Ambient i la col·laboració de la delegació de mobilitat de l'Ajuntament de Torrent.

Enguany la falla Cronista fa una especial reforestació que forma part de la programació cultural amb motiu del centenari de la falla del Carrer Cambrils, celebració en la qual estan immerses totes les comissions falleres de Torrent.

 

L'activitat tindrà lloc el pròxim diumenge, 15 de gener, amb la coordinació de la delegació de Medi Ambient i la col·laboració de la delegació de mobilitat de l'Ajuntament de Torrent. El lloc triat és la nova zona recreativa de la pedrera a la Serra Perenxisa i a més de reforestar amb pimpollos com és habitual es plantaren 29 carrasques ja crescudes que representaran a cadascuna de les comissions falleres de la nostra població i una garrofera monumental que representarà el lloc de trobada de tot el col·lectiu faller de Torrent.


La comissió ha fet extensiva esta invitació als representants de la resta de comissions així com a les Falleres Majors de Torrent i les seues Corts d'Honor, a banda dels seus fallers.
El desplaçament, perquè tinga un menor impacte mediambiental, el realitzarà amb autobús. L'eixida serà a les 8.30 hores des del Parc del Granerer. 

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.