Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de Gener del 2023

Torrent inicia la III Fase del Pla de Reurbanització de l'Alter

El projecte, que ascendeix a 2,3 milions d'euros, està cofinançat pels Fons Europeus FEDER

L'Ajuntament de Torrent ha iniciat les actuacions corresponents a la Fase III del Pla de Reurbanització del Barri de l'Alter, que consisteix en la renovació dels carrers Aldaia, Sant Gaietà, Manises, Sant Fèlix, Beniparrell, Silla, Xirivella i Sant Blai. L'objectiu d'aquesta intervenció és millorar l'accessibilitat i la imatge del barri i renovar l'entramat urbà de la zona, incidint especialment en la renovació de les escomeses i col·lectors de sanejament, la millora de la senyalització viària, la repavimentació de les vies mitjançant plataforma única i la renovació de la xarxa d'aigua potable. El termini d'execució estimat per als quatre lots que integren aquesta fase és d'11 mesos, amb un pressupost total de 2.349.737,96 euros cofinançat al 50% pels fons europeus FEDER.

“Amb aquesta nova fase continuem amb les polítiques de revitalització del centre històric de la nostra ciutat, millorant la imatge de la ciutat i la qualitat de vida dels veïns i veïnes”, explica la regidora d'Urbanisme, Inma Amat, qui s'ha reunit recentment amb els veïns i veïnes del barri per a explicar-los quines actuacions es duran a terme, on i el termini d'execució de cadascuna d'elles.

D'aquesta manera, ja estan en marxa els treballs de renovació de la xarxa d'aigua potable al carrer Sant Félix, al mateix temps que han començat les obres per a millorar la xarxa de col·lectors pluvials als carrers Magistrat Monterde i Xirivella. Així mateix, en les pròximes setmanes està previst que s'escometen les primeres actuacions en la resta de punts inclosos en aquesta fase del Pla de Reurbanització del Barri del *Alter.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.234.246.109

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.