Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 09 de Gener del 2023
PP

Folgado demana solucions pels comerciants afectats per les ajudes que Puig exigeix retornar

Folgado: “el que els torrentins esperen del seu actual alcalde no és que Idea’t ajude a presentar al·legacions als afectats solament, sinó que d'una palmada sobre la taula de Ximo Puig i li exigisca explicacions, solucions i aquest garbull siga favorable als comerciants afectats”.

La  portaveu del Partit Popular i candidata a l'alcaldia, Amparo Folgado ha exigit a Jesús Ros que es pose del costat dels comerciants de Torrent i exigisca a Ximo Puig paralitzar els expedients sancionadors als comerciants de Torrent, per la suposada duplicitat de les ajudes rebudes durant la pandèmia tant de la Generalitat Valenciana com de l'Ajuntament de Torrent. “Jesús Ros ja està tardant massa a reunir-se amb el seu company de partit Ximo Puig, exigir explicacions, posar-se del costat dels comerciants de Torrent, paralitzar els expedients sancionadors i solucionar aquest greu problema”, ha afirmat Folgado.


 
Folgado ha realitzat aquestes declaracions després de conéixer-se que un informe de la Sindicatura de Comptes adverteix de la duplicitat d'ajudes de la Generalitat Valenciana i d'alguns ajuntaments valencians com el de Torrent. Ara des de Labora s'han incoat expedients als més de mil afectats perquè retornen les ajudes concedides, sent els comerciants de Torrent els grans agreujats.


 
Per això, també ha afirmat que “Jesús Ros em va assegurar que hi havia un informe jurídic municipal que testificava que les ajudes no eren incompatibles, per la qual cosa des del PP exigim explicacions i que se solucione al més prompte possible, de manera favorable als comerciants de Torrent”.


 
Són molts els comerciants de Torrent que estan presentant instàncies a l'Ajuntament de Torrent per a retornar l'ajuda municipal, ja que aquesta va ser de quantia inferior a l'autonòmica. Les ajudes municipals del “Pla de Xoc contra el COVID-19” eren de fins a 700 euros mentre que les ajudes autonòmiques eren molt superiors.


 
Folgado també ha lamentat que “el que els *torrentinos esperen del seu actual alcalde no és que Idea’t ajude a presentar al·legacions als afectats solament, sinó que d'una palmada sobre la taula de Ximo Puig i li exigisca explicacions, solucions i aquest garbull siga favorable als comerciants afectats”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.146.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.