Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 08 de Gener del 2023

Torrent celebra el centenari de la Coronació de la Mare de Déu

La imatge pelegrina visitarà Torrent en tres jornades que seran històriques: 13, 14 i 15 de gener de 2023.

La capital de l'Hort Sud es prepara per celebrar el centenari de la coronació de la Mare de Déu amb la visita de la imatge pelegrina en tres jornades que seran històriques. La visita seran els dies 13, 14 i 15 de gener de 2023.

Tres dies en què la Patrona de Torrent i de València rebrà l'afecte, el fervor i la devoció de milers de torrentins  en cadascuna dels carrers que recorrerà durant tot el cap de setmana.

El 13 de gener serà rebuda a les portes del Cenenterio Parroquial de Torrent a les 17h. i visitarà als difunts de Torrent dins del cementeri. A continuació, romeria amb la Verge fins a la Parròquia de Sant Joan Bosco on se celebrarà una oració a l'esplanada. A continuació, la romeria seguirà fins a la Parròquia de San José on se celebrarà una missa a les 20 hores, durant el recorregut passarà per l'Asil Santa Elena.

A les 22h. serà el moment de la vigília de joves amb la Mare de Déu.

La jornada del dissabte serà intensa, a les 8h la Verge eixirà de San José i visitarà la Parròquia de Sant Lluís Bertrán, on se celebrarà l'Eucaristia a les 9h. 

A les 11h se celebrarà un acte amb els xiquets de catequesis i a les 12h, serà la Presentació de xiquets a la Verge, dins de l'Ermita.

A les 13h. la Verge serà traslladada a la parròquia de Mont-Sió, on a les 16h se celebrarà l'Eucaristia amb els moviments d'infància al pati rosa.

A les 17h. la Verge eixirà en romeria des de Mont-Sió fins a la Parròquia de la Sagrada Família. En aquesta parròquia de l'Eixample se celebrarà la Missa a les 19h. 

A les 20h. Deixarà la Sagrada Família per a encaminar-se fins a la Parròquia del Bon Consell, la patrona recorrerà Camí Reial i el Carrer València, amb tabal i dolçaina. 

En el Bon Consell se celebrarà la Vigília per a la Famílies a les 22 hores.

El diumenge 15 de gener serà l'última jornada de la Pelegrina a Torrent. 

A les 8h començarà el Rosari de l'Aurora des del Bon Consell fins a l'Asunción, on se celebrarà una Missa en valencià a les 10h i una altra amb majors i malalts a les 12h.

A les 16h. se celebrarà el Trasllat Processional de la Verge des de l'Asunción fins a la Torre, on se celebrarà la Solemne Eucaristia de comiat a la imatge Pelegrina de la Mare de Déu dels Desamparats. 

Tres jornades històriques amb la Geperudeta, que seran el moment idoni per a demostrar el fervor de la ciutat de Torrent cap a la seua patrona, engalanant carrers i balcons, fent una vegada palesa que “en terres Valencianes la Fe per Vós no mor i vostra imatge santa portem sempre en el cor”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.132.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.