Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 04 de Gener del 2023

El campament dels Reis Mags d'Orient arriba a Parc Central

Els més xicotets han visitat el campament real de Ses Majestats d'Orient en l'Àgora de Parc Central. Allí rebran un detall com a record i podran entregar-los la seua carta en persona

La ciutat de Torrent viu unes hores carregades de màgia, sorpreses i molta il·lusió. Els Reis Mags han arribat a primera hora del matí a la Capital de L'Horta Sud, instal·lant-se a la seua arribada en el Campament Real de l'Àgora de Parc Central, on ja han rebut la visita de milers de xiquets i xiquetes de Torrent i continuaran fent-ho fins a les 20h d'aquesta vesprada. Al llarg de tot el dia els més xicotets podran entregar en persona a Ses Majestats d'Orient les cartes amb els seus desitjos, a més de rebre un xicotet detall com a record i poder veure de prop als seus patges, camells, així com depositar les seues cartes en la bústia real.
 
Una vegada el Campament Real haja tancat les seues portes, a les 20h, Melchor, Gaspar i Baltasar s'afanyaran a descansar i ultimar els preparatius per a la jornada més màgica de l'any, la del dijous 5, quan desfilaran en la cavalcada de Reis de Torrent. El recorregut s'iniciarà a les 18:30h en la plaça de la Llibertat i recorrerà l'Avinguda al Vedat fins a arribar a la porta de l'Ajuntament, des d'on Ses Majestats d'Orient dirigiran unes paraules als xiquets i xiquetes de la ciutat.


A més dels patges reals, més de 50 col·lectius i associacions de Torrent estaran representats enguany en la desfilada, del qual formaran part més de 700 persones. La cavalcada també comptarà amb la presència de les carrosses reals, que estaran acompanyades per altres com la carrossa dels cignes per a la Musa de la música, una carrossa d'esferes i una altra carrossa de llepolies. També hi haurà camions, vehicles d'època, carros de carbó i un tren de colors. No seran aquestes les úniques sorpreses que oferisca la nit, que oferirà diferents espectacles d'animació, coreografies i música, com un nombre de xanques, les actuacions de colles de tabal i dolçaina i la participació de les bandes de música de Torrent. Durant aquest recorregut es repartiran més de 2500 quilos de caramels, 5000 pilotes i 5000 peluixos entre el públic assistent.
 
 
Visita a les residències de Torrent
 
Moments abans de la cavalcada, els Reis Mags i la seua comitiva faran un recorregut per a repartir la seua màgia pels racons de la ciutat de Torrent. Primer arribaran a la parròquia de Mont-Sió, per a posteriorment visitar a les persones de la residència de la Marxadella i la residència Santa Elena.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.176.5

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.