Divendres, 21 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 20 de Juny del 2024 a les 13:33:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 03 de Gener del 2023

La Casa de la Dona presenta el programa d'activitats per al primer trimestre de 2023

El període d'inscripció s'obrirà el pròxim 10 de gener a través del portal d'inscripcions de la web municipal o mitjançant registre d'entrada a l'Ajuntament de Torrent

La Casa de la Dona de Torrent presenta una àmplia oferta de tallers i xarrades per al primer trimestre de 2023, seguint amb la seua política d'enfortir i acompanyar a les dones de totes les edats en els seus processos personals, socials i creatius. Així ho explica la regidora d'Igualtat, Marina Olivares: ”Continuem treballant per a oferir a les torrentines una programació dinàmica i variada que aborde, des d'una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu, el desenvolupament de la seua creativitat i autoestima. De manera que puguem aconseguir a poc a poc una societat igualitària en tots els aspectes”.


En aquesta línia, les activitats es desenvoluparan durant els mesos de gener, febrer i març en tres grans blocs: ‘Cossos diversos i valents’, dirigit essencialment a la pràctica d'exercicis físics com a ioga, pilates o danses orientals, amb la novetat d'incloure tallers formatius en noves tecnologies, història del moviment feminista i duel migratori; ‘Formant-se i transformant’, conformat per tallers creatius de lectura, dibuix, teatre o fotografia, entre altres; i ‘Empoderades’, amb xarrades i cursets sobre feminisme i autoestima associats a la creativitat.

 
Cal destacar que aquest trimestre tornarà a ser present el ‘Cinema violeta’, un cinema fòrum mensual gratuït dinamitzat per Serena *Delle Done, que estarà dedicat a la reflexió sobre les relacions de gènere en la societat. Les dates i horaris de les projeccions es donaran a conéixer a la ciutadania pròximament a través de les xarxes socials de l'Ajuntament i Casa de la Dona.

 

La inscripció per a totes aquestes activitats estarà oberta a partir del pròxim dimarts 10 de gener, ja siga a través del portal d'inscripcions de la web municipal (www.torrent.es), o bé presencialment mitjançant registre d'entrada a l'Ajuntament de Torrent. Mentre que les activitats començaran dilluns que ve 16 de gener.

 

La programació completa per a aquest primer trimestre de l'any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dona. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dona i l'Ajuntament.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.69.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.