Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 03 de Gener del 2023

La falla Barri Cotxera convoca el 29é concurs d’Indumentària

Torna l'únic Concurs d'Indumentària Valenciana de la Comunitat Valenciana. Dissabte que ve 14 de gener tindrà lloc a la sala polivalent de l'Antic Mercat de Torrent, el concurs d'Indumentària València Narci Garcia. Després de tres anys, l'actualitat fallera està d'enhorabona, podent els fallers i falleres de qualsevol comissió censada en Juntes Locals i Junta Central Fallera participar en aquest Concurs.
 

És a dir, qualsevol faller censat en qualsevol falla de la Comunitat, vestint indumentària valenciana de qualsevol comarca. Des de xiquets fins a president, passant per dones llauradores o la que va vestida per a anar a una festa del s.XVIII… revise andanes, baguls i calaixos per a traure els millors tresors de la seua indumentària valenciana.


Els participants hauran d'inscriure's abans del 12 de gener, indicant en la fitxa la modalitat a la qual opten: infantil masculina o femenina, i major masculina o femenina. Un jurat compost per professionals del sector indumentarista serà l'encarregat d'atorgar les puntuacions dels participants. Sempre cal tindre en compte que el premi no s'atorga pel valor material del vestit o conjunt sinó pel seu equilibri històric, social i cultural, tenint en compte la classe social (burgés, llaurador, nobles…), la comarca (de l'horta, de l'interior…), l'època a la qual representen (estiu, hivern…) La combinació és innombrable.

 

És d'especial interés per aquells fallers i falleres amb especial sensibilitat cap a la indumentària valenciana, o fins i tot presidents infantils, falleres majors i infantils i presidents majors que hagen estrenat aqueix vestit especial. Participar en el concurs d'indumentària serà la guinda del pastís per a fer del seu any, un somni espectacular.

 

La fitxa d'inscripció ha d'estar enviada fins al 12 de gener a aquest mateix correu o fer-la arribar als organitzadors.

Comissió Concurs Indumentària Falla Cotxera: 667761289

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.0.25

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.