Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 02 de Gener del 2023
TRADICIONS

Torrent acomiada 2022 als peus de la Torre

Els torrentins i torrentines es van acostar a les portes de la Casa de la Cultura per a viure el canvi d'any. La Federació de Moros i Cristians va ser l'encarregada de repartir el raïm i el cotilló

Un centenar de torrentins i torrentines es van acostar als peus de la Torre per a acomiadar el 2022 i donar la benvinguda l'any 2023. La Federació de Moros i Cristians va ser l'encarregada de repartir el raïm i el cotilló a les persones que es van acostar a la Casa de la Cultura per a viure l'última nit de l'any. A pesar que no van sonar les 12 campanades, els torrentins i torrentines que van acudir a la plaça major es van prendre el raïm amb un compte arrere reflectit a la Torre.
 

Després del ritual del 12 raïm de la sort va començar una discomòbil en la carpa municipal a càrrec de les capitanies mora i cristiana de 2024. La festa es va allargar fins ben entrada la matinada per a celebrar l'Any Nou. Però hores abans, els més xicotets van tindre la seua particular Nit de Cap d'Any. L'últim dia de l'any 2022 es va viure amb intensitat a la ciutat de Torrent.

 

Com ja és habitual, la festa infantil de l'Ajuntament de Torrent va obrir la jornada del 31 de desembre oferint als xiquets i xiquetes un espai comú, en la plaça de la Unió Musical, per a acomiadar l'any amb diversió i bon ambient.



Els més xicotets van poder gaudir del xou “Toys: una història de joguets”, per a després celebrar les campanades infantils acompanyades de xocosortines. I com a colofó, Ramonets va oferir un concert de fi de festa per a l'entregat públic congregat en la plaça.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.69.151

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.