Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 02 de Gener del 2023
POLÍTICA

El PP demana informació sobre la zona de baixes emisions a Torrent

Els populars volen saber quines són les intencions reals de Ros respecte a aquest tema, ja que, ni els veïns ni els grups municipals tenen informació oficial sobre on s'establirà aquesta zona a Torrent, només notícies de premsa insinuant la conversió en zona de vianants del Centre històric i l'Alter

El Partit Popular de Torrent ha sol·licitat informació a l'Ajuntament de Torrent sobre l'establiment d'una Zona de Baixes Emissions a la ciutat, arran del que es disposa en la Llei de Canvi Climàtic que obliga a les ciutats de més de 50.000 habitants a crear una zona d'aquestes característiques des d'enguany.



Els populars volen saber quines són les intencions reals de Ros respecte a aquest tema, ja que, ni els veïns ni els grups municipals tenen informació oficial sobre on s'establirà aquesta zona a Torrent, només notícies de premsa insinuant la conversió en zona de vianants del Centre històric i l'Alter. Sobre aquest particular, el PP de Torrent ja va preguntar a l'equip de govern de Ros fa un any, concretament el 12 de gener de 2022, i en diverses ocasions en l'any passat, sense haver rebut informació ni cap contestació.



“Els veïns de Torrent mereixen saber, de manera clara i concisa, si Ros i el seu govern els prohibiran circular per alguns dels seus carrers o què tenen planejat per a complir amb la llei de Sánchez” ha afirmat la presidenta popular i candidata a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado.



El mes de setembre, la premsa recollia una informació sobre la instal·lació de càmeres per a controlar i multar l'accés de trànsit rodat a algunes zones de Torrent, però sense existir a hores d'ara cap explicació per part del govern local sobre aquesta nova zona de baixes emissions, a la qual obliga la llei.



Quant als terminis, la líder popular es pregunta si “Ros està fent càlculs temporals amb la creació d'aquesta zona, posposant-la fins passat el primer semestre, perquè no el perjudique electoralment en les eleccions locals del 28 de maig”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.40.207

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.