Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimarts, 20 de Desembre del 2022
FUTBOL SALA

Els xics de l'Hispànic guanyen a casa del líder

Complicadíssim encontre dels torrentins a Corbera, però que van aconseguir superar per 3 gols a 4

Partit molt igualat, els locals movent l'esfèric i els torrentins ben ordenats defensivament, recuperacions ràpides de pilota i contres rapidíssimes, sobretot per mitjà de l'elèctric Borja, vertader mal de cap per als de la Ribera que no trobaven manera de parar-ho, recolzat per un Seppi que camina de dolça de cara a porta.

El primer gol no tarde quasi res a arribar, en el primer minut de partit i en una contra molt ràpida que finalitza Borja per a avançar als hispànics, Emilio va empatar la trobada 1-1 en el minut 10, els de Torrent pateixen un daltabaix arbitral i dotze minuts després ja estaven amb 5 faltes per cap els locals, però l'aclaparadora defensa torrentina continua mantenint a ratlla als riberencs en el minut 15 nova contra dels de Luis i Paco enxampant l'esquena al pivot local i Borja posa l'1-2, res més traure de centre a penes passa un minut i la sisena falta torrentina, doble penal que transforma Gerard per a posar el 2-2, la trobada comença a pujar la tensió a causa d'algunes decisions arbitrals, però s'arriba al descans sense alterar-se el resultat.

Segona meitat en la qual, si va haver-hi algun protagonista, aqueix va ser el senyor col·legiat traient als jugadors d'un equip i l'altre de la trobada amb les seues decisions, sobretot als locals que no trobaven la manera de parar les arrancades de Borja, minut 30 arriba el 2-3.

Nova jugada que finalitza Seppi de manera magistral, dos minuts més tard recital arbitral que acaba amb l'expulsió del jugador local Gerard per segona groga, inferioritat de dos minuts que a penes passat un minut el col·legiat va donar permís perquè entrara un altre jugador, llegat el minut 35 de joc, com no de nou Seppi aprofita una altra contra torrentina per a finalitzar fent el 2-4 per l'esquerra i de tir ras i croat.

Però els del Telecom reaccionen i continuen dominant el joc, un minut més tard bona jugada riberenca que Vicent Gay acaba manant al fons de la xarxa per a acurtar diferències i ficar-se de nou en el partit 3-4, el setge local comença a fer-se notori, però els torrentins es mantenen ferms en defensa, fent una gran faena d'equip, minut 38 Dani rep la segona groga i és expulsat, els visitants han de jugar més de minut i mig amb un menys, però es manté concentrats i defensen de forma numantina fins al xiulet final.

Victòria per als torrentins molt important per a anar-se a passar les festes nadalenques amb alegria, partit dur, intens i amb dos equips que han lluitat cadascun amb les seues armes, sent l'única taca de la trobada l'actuació arbitral.