Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 10:09:54 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Desembre del 2022
PP

Folgado (PP): “És intolerable que a Torrent hagen augmentat els delictes sexuals un 83%”

Folgado: “per enèsima vegada, i lamentablement, els delictes a Torrent continuen sent un problema molt greu, que damunt cada vegada augmenta les seues dimensions, i al qual Ros i el seu govern donen l'esquena”.

El Partit Popular de Torrent ha condemnat amb rotunditat les dades sobre delinqüència a Torrent durant el 3er trimestre de 2022, publicats pel Ministeri de l'Interior, els que plasmen un augment del 35% respecte al període gener-setembre de 2021.

 

Segons les estadístiques oficials, en el que portem d'any 2022, les agressions sexuals, per exemple, s'han vist incrementades un 200% respecte al mateix lapse de temps del passat any, quan es va registrar 1, mentre que el present any s'han produït 3. Els homicidis i assassinats també han vist incrementada la seua comissió un 100% en aquests mesos.

 

Totes dues dades, així com la dinàmica general de la comissió de delictes a Torrent, que segueix el seu creixement sense fre, són inacceptables segons els populars. El seu Portaveu i Presidenta, Amparo Folgado, ha denunciat que “per enèsima vegada, i lamentablement, els delictes a Torrent continuen sent un problema molt greu, que damunt cada vegada augmenta les seues dimensions, i al qual Ros i el seu govern donen l'esquena”.

 

Encara que és una tònica general en el conjunt d'infraccions, cal destacar també els delictes de lesions i sostraccions de vehicles, que s'han vist incrementats en un 78,6% i un 83,3% respecte al tercer trimestre de 2021. 

 

Inacceptable política de seguretat ciutadana

Els populars han tornat a reiterar la seua denúncia respecte a la nefasta gestió socialista en seguretat ciutadana que, com a conseqüència inadmissible, s'està veient reflectida, trimestre rere trimestre, en unes dades de criminalitat alarmants.

 

“No em cansaré de repetir-ho: Policia de Barri ja. És intolerable que, per exemple, en 2021 l'ajuntament deixarà sense gastar més d'1 milió d'euros en policia, mentre els delictes segueixen la seua tendència a l'alça, sense control. Però estic segura que, al maig de 2023, aquesta situació es revertirà amb el PP en el govern local” ha asseverat la candidata popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.66.13

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.