Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Desembre del 2022
SUCESSOS

Detingut un lladre de supermercats amb productes valorats en més de 2.500 euros

Durant aquestes dates, es produeix un augment de sostracció de productes alimentosos d'alt valor que els lladres revenen en moltes ocasions a persones majors a un preu molt inferior al de mercat

Un guàrdia civil de Picassent fora de servei ha atrapat a un lladre de supermercats a Torrent que havia robat productes per valor de 2.500 euros destinats al mercat negre nadalenc. Durant aquestes dates, es produeix un augment de sostracció de productes alimentosos d'alt valor que els lladres revenen en moltes ocasions a persones majors a un preu molt inferior al de mercat.



Els fets van succeir al voltant de les 12 del matí en l'avinguda del Vedat quan el guàrdia civil, en veure l'actitud sospitosa d'un individu que havia aparcat el cotxe en zona groga en l'avinguda, el va seguir fins a l'interior del supermercat per a confirmar que estava intentant sostraure productes, per la qual cosa va alertar a un company policia local de Torrent perquè controlara el vehicle des de fora de l'establiment.



L'agent de la Guàrdia Civil va seguir a l'individu per tot el supermercat i quan aquest va eixir per la porta de darrere, va arribar al cotxe i va obrir el maleter amb tot el carregament de productes en el seu interior, es va identificar en confirmar les seues sospites.



En aqueix moment l'agent va fer senyals al policia local perquè s'acostara i va demanar al sospitós que acreditara les compra dels productes, alguna cosa que no puc fer atés que provenien d'un altre robatori d'un altre supermercat de la població. A més, el guàrdia civil va donar l'avís a l'encarregat de Consum qui va confirmar que el contingut del carret no havia sigut pagat en caixa i va anunciar que formularia la corresponent denúncia.



El guàrdia civil va detindre al sospitós i va intervindre tots els productes valorats en 2.500 euros. El modus operandi que l'individu que havia dut a terme en el supermercat tal com va poder comprovar l'agent mentre el seguia, consistia en, una vegada omplit el carro amb els productes d'alt valor econòmic el situava prop de les portes de l'establiment sense passar per la línia de caixes. Per a dissimilar tornava a la caixa amb una cistella que únicament tenia quatre paquets de pasta, productes que sí que va pagar. Després recollia el carro dissimuladament i eixia per la porta.



El valor total de la mercaderia confiscada supera els 2.500 euros. De fet, només el carro del robatori del qual va ser testimoni el guàrdia civil ja aquesta valorant en més de 500 euros. Pel que sembla, el detingut hauria robat la resta de productes que ja tenia en el maleter d'un altre supermercat. En la identificació de l'individu, es va poder comprovar que el sospitós portava més de 700 euros en efectiu, bitllets i moneda fraccionada el que fa sospitar que és el producte de la venda de part de la mercaderia robada.



Entre els aliments sostrets que hi havia en el maleter es trobaven quasi 50 paquets de tonyina en oli d'oliva i gira-sol, 8 paquets de tonyina al natural, 1 llanda de tonyina de 800 grams d'oli de gira-sol, 15 tauletes de torró de xocolate, 12 tauletes de torró cruixent de marca blanca, 13 caixes de bombons, 4 mitjos formatges de marca blanca, 21 caixes de gambons de 2 quilos cadascuna i 6 garrafes de 5 litres cadascuna d'oli d'oliva.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.199.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.