Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Desembre del 2022
FUTBOL SALA

Les xiques de l'Hispànic guanyen el seu partit i es col·loquen colíders de la lliga

Les xiques del CEF Hispanic se'n van de vacances nadalenques dormint com lideres del grup al costat d'Alboraia FS, tots dos comparteixen lideratge a 22 punts, sent l'equip xufer qui part amb avantatge per la diferència global de gols

L'equip torrentí ha vençut a un bon Maguen que des del principi s'han mostrat com un equip molt seriós, valent i treballador, però la intensa arrancada torrentí a permés a les de M. José avançar-se en el minut 4 amb un gol d'Irene després d'un gran passe de Lupi al centre de la porteria de Sofia, amb l'1-0 les universitàries han estret i han igualat una mica més el joc.

 


Les jugades s'anaven succeint en totes dues porteries, però amb poca fortuna per a tots dos equips, ja que les ocasions clares de gol han sigut poques i les poquetes que es donaven, Nuria i Sofia solucionaven amb brillantor, arribant al descans amb l'1-0 de l'electrònic.

 


La segona meitat, molta més intensitat de tots dos blocs i amb molts canvis de domini, però les torrentinas sempre han anat un escaló per davant de les universitàries, Sofia ha tingut diverses intervencions de mèrit, igual que Nuria ha solucionat un parell d'un contra un de manera prodigiosa. Els gols han tardat a arribar, el 2-0 no ha arribat fins al minut 34 obra de Lupi després d'un bon passe d'Alba, amb el 2-0 les visitants han eixit en joc de cinc i en el minut 36 sabatades des de lluny a tir de Celia molt escorat a la dreta, les de la politècnica han acurtat diferències 2-1.

 

 Les visitants han continuat el joc de cinc i Lesley segons més tard ha robat l'esfèric entre el muscle i el pit, control avance i fort tret que han entrat com una bala en la porteria, però el gol concedit pel col·legiat, després ha sigut anul·lat a instàncies de la taula, que des de la seua llunyana posició a entés que li ha donat al braç i en el minut 38 gran jugada torrentina que Lesley ha finalitzat i posat el 3-1 definitiu.

 


Victòria important per a les de Torrent que passaren les festes nadalenques compartint lideratge amb Alboraia FS, sent la següent jornada ja el 15 de gener de 2023 per a enfrontar-se al Godella CF en el municipal godellana, quasi un mes d'aturada que esperem no passe factura algun equip.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.196.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.