Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Desembre del 2022
SUCESSOS

Detinguda una dona per la seua implicació en l'atracament d'una joieria de l'Avinguda al setembre

La sospitosa, que pel que sembla mantenia una relació sentimental amb l'atracador, hauria aprofitat per a furtar d'aqueixa habitació un sobre amb 600 euros, tres anells i dues cadenes de plata

Detinguda una dona per la seua implicació en l'atracament d'una joieria de l'Avinguda al setembre. La sospitosa, que pel que sembla mantenia una relació sentimental amb l'atracador, hauria aprofitat per a furtar d'aqueixa habitació un sobre amb 600 euros, tres anells i dues cadenes de plata. El vídeo del moment en el qual l'atracador eixia de l'establiment es va fer viral i va ajudar els agents a detindre a l'atracador moments després de produir-se el robatori. L'ara arrestada, que s'hauria fet passar per una clienta i tindria una relació sentimental amb l'atracador, hauria furtat un sobre amb 600 euros, tres anells i dues cadenes de plata de l'interior d'una habitació del local comercial.



Els fets van ocórrer el 16 de setembre sobre les nou i quart de la nit, quan els agents van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudiren a una joieria de Torrent, on pel que sembla un home estava cometent un atracament amb una pistola. Gràcies a la col·laboració d'un testimoni, els policies van localitzar i van detindre en aqueix moment al sospitós, que va ingressar a la presó. També li van intervindre una arma de foc simulada, dos ganivets de grans dimensions i joies.



Les investigacions dels agents han permés esbrinar que una suposada clienta que es trobava a l'interior de la joieria en el moment del succés, estaria implicada en el mateix i que mantindria una relació sentimental amb l'atracador.

 

La falsa clienta fins i tot va arribar a refugiar-se en una habitació del comerç al costat de la dependenta, que va prémer el botó de pànic, i la neboda d'aquesta, de sis anys. Els agents han esbrinat que la sospitosa hauria aprofitat l'ocasió, en primer lloc, per a dificultar l'anomenada als serveis d'emergència per part de la dependenta, així com per a sostraure d'aqueixa habitació un sobre amb 600 euros, tres anells i dues cadenes de plata.
 

Per tot això, els policies han detingut a la dona com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb violència. L'arrestada ja ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.162.124.193

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.