Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 13 de Desembre del 2022
PP

La societat torrentina arropa a Amparo Folgado en el brindis de Nadal del PP

Folgado: “entre tots recuperarem el Gran Torrent en aquest pròxim 2023 i volem tornar a ser la ciutat de la qual sentir-nos orgullosos i amb un Ajuntament que treballe pel bé de tots”.

Ningú es va voler perdre el brindis de Nadal celebrat ahir tard pel PP de Torrent en un cèntric local social de la capital de l'Horta Sud, al qual van assistir més de 400 persones entre afiliats i la societat torrentina.
 
En un acte que va estar conduït pel periodista Aitor Sánchez, la Presidenta del Partit Popular de Torrent, Amparo Folgado, va brindar pel canvi a la ciutat de Torrent per a l'any 2023.
 
A més, va subratllar que “Torrent celebra el Nadal al llarg de tot l'any, som una Gran Ciutat solidària, amb una societat civil activa, participativa i que sempre busca el bé comú. Torrent és una gran família”. En un discurs emotiu i nadalenc, Folgado va recordar a les persones que en aquests últims tres anys ens han deixat a causa del COVID.
 
Folgado va apel·lar a l'orgull de ser i sentir-se torrentí, de “formar part del Gran Torrent que entre tots recuperarem en aquest pròxim 2023 i que volem, torne a ser la ciutat de la qual sentir-nos orgullosos i amb un Ajuntament que treballe pel bé de tots”.
 
El PP de Torrent celebra aquest brindis nadalenc després d'una interrupció de tres anys, a causa de la pandèmia, que ningú es va voler perdre. Les paraules de Folgado van ser precedides de l'actuació de les cantants Verónica i Dalia, els qui van interpretar temes nadalencs actuals i van amenitzar el brindis posterior.
 
La presidenta dels populars, Amparo Folgado va estar abrigallada per la societat torrentina, que no van voler perdre's aquesta cita i a la qual van assistir des de les associacions empresarials com l'Associació Empresarial de Torrent, Caixa Rural Torrent, l'Associació d'Hostaleria, Torrent Comercial, a associacions de veïns com Els Caragols, Toledo, L'Ermita, El Pantà, Mes de Don Pedro, Nicolás Andreu, la Marxadella i la pròpia FAC, entre altres. El Grup de Ball de Torrent, Soterranya, la Junta Central de Setmana Santa, el Cercle Catòlic, la Unió Musical i la musa de la música. Associacions regionals com El Quixot, Castella-la Manxa, Amics de la Cultura Andalusa, Centre Cultural Rociero, la Unió Extremenya de Torrent. Associacions de dones entre les quals es trobaven Tyrius,AFAMMER, Tècniques Orientals, Cors Oberts, l'Obra Social Femenina i altres associacions com Càritas, ARTIC, AFEM, ADISTO, Creu Roja Espanyola, AECC, Solidaris per Tu, SPPLB, la Unió de Radioaficionats, la COMFET, Torrent de Paraules, la Penya Ciclista de Torrent, l'Associació Gitana Europea, germanors com la del Sant Sopar, representants de filás, falles, clavaries festives i clubs esportius com el degà Torrent C.F., entre altres entitats de la ciutat de Torrent.

Per a finalitzar, Folgado va entregar als més de 400 assistents un calendari de la seua iniciativa “A l'Empara de Torrent” i una campana per a l'arbre de Nadal que “simbolitza el cor de Torrent, perquè faça ressonar en cada casa de la ciutat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.31.240

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.