Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Divendres, 09 de Desembre del 2022
FUTBOL SALA

Dura i cruel derrota dels xics de l'Hispánic Fuensanta per 3 gols a 4

Partit de dos equips dels importants del grup, molta igualtat sobre el parquet des del xiulet inicial

Els grocs d'Aielo van eixir amb una intensitat defensiva altíssima en tota la pista i individual tractant d'asfixiar l'eixida de pilota, els de casa es veien obligats a jugar en llarg i buscant l'esquena del contrari amb ràpids desmarcatges, les ocasions arribaven per tots dos bàndols encara que més per costat visitant que un superb Carlos detenia una vegada i una altra, el bàndol local arribava, però amb menys força, fins a la jugada de Xapa manant una tradicional sabatada al cep del pal dret, provocant la reacció local, però el primer gol arriba per als grocs en el minut 9 per mitjà de Sergi, després d'una pèrdua de pilota 0-1, el joc segueix per la mateixa sendera i en el minut 11 el 0-2 obra de Joan després d'un fort tret i croat de fora de l'àrea.

La reacció torrentina no es fa esperar i arribat el minut 15 Seppi fa l'1-2, els pupils de Luis i Paco prenen les regnes del partit, recuperació de l'esfèric en el minut 18, pilota llarga a la contra per a Ángel i el porter visitant ix molt fort de la seua àrea i atropella a Ángel, fet que li costà la roja directa, minut i deu segons en inferioritat groga que mancant huit segons després d'errar una jugada ofensiva els torrentins munten una contra i a penes a tres dècimes Borja fa el 2-2.

Primera meitat igualadíssima on els gols van arribar més per errors de tots dos conjunts que pel mateix joc.
La segona part, va anar fins i tot més intensa i emocionant que la primera, on els de la Vall d'Albaida, es tornen a avançar novament per obra de Joan en el minut 24 que posa el 2-3, els de Torrent fiquen una marxa més i controlen més el joc, els visitants es van carregant de faltes i en el 31 ja porten 5 faltes pel que baixen el pistó, les jugades locals comencen a convertir-se a vegades, els de José Manuel en diverses ocasions freguen la sisena falta, però el col·legiat no l'aprecia, això provoca que els ànims locals es vagen calfant una mica, sobretot arribat el minut 36, quan Borja el xic elèctric, torna a posar l'empat 3-3, cap vol perdre i tots dos volen guanyar.

Els visitants mantenen les cinc faltes, arribat el minut 38 falta clara d'Aielo que no xiula el col·legiat i provoca que el capità torrentí proteste desairosament pel que veu la roja directa, quasi dos minuts al davant en inferioritat, els de casa amb un menys tenen una ocasió clara de gol que Moisés desvia el just perquè no entre, arribant la crueltat de l'esport mancant 12 segons per a acabar el partit, parada de Juan Antonio la pilota ix rebotat mansament al peu foraster de Juanvi que l'espenta per a emportar-se els tres punts després del 3-4.
Derrota molt dura, on els nervis van jugar una mala passada a l'equip local, després de la falta de decisió del col·legiat a xiular la sisena falta de l'Aielo.