Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Desembre del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispànic guanya a un incòmode CD Cabanes per 3 gols a 1

Últim partit de la primera volta en l'Anabel Medina on l'equip torrentí rebia la visita del cuer

Últim partit de la primera volta en l'Anabel Medina on l'equip torrentí rebia la visita del cuer, molt lluny de la realitat les castellonenques pel seu joc han demostrat que no mereixen estar en la posició actual de la taula quant al joc desenvolupat, però el futsal s'inclina pel nombre de gols que aconsegueixes i aquest és el taló d'Aquil·les de les xiques de Maurici.

Partit molt complicat per a les pupil·les de M. José que s'han enfrontat a un equip molt seriós i corretjós, les de la Plana Alta des de l'inici han eixit molt ficades al partit, intensitat defensiva i bon maneig de pilota, de fet, han sorprés les hispàniques en uns primers cinc minuts en els quals han sigut superiors, les blanc-i-negres s'han avançat després d'un fort tret llunyà i ras d'Aurelia en el minut 5, il·luminant l'electrònic 0-1.

La reacció local no s'ha fet esperar, temps per a aclarir idees, el joc de les torrentines ha millorat i el domini també, començant a haver-hi porteria amb algunes ocasions que la joveneta Idaira ha solucionat amb valentia, passaven els minuts i el gol de les valencianes que no arribava, fins al minut 13 en una bona jugada que ha culminat Carmen per a posar les taules 1-1, xicoteta baixada de les visitants que han aprofitat les de Torrent per en el minut 17 Lesley posar el 2-1, han sigut els millors minuts de les de M. José que han estat a punt de marcar de nou, però Idaira ha tornat a desviar amb la punta de la sabatilla, arribant al descans amb el 2-1.

La segona part a tingut més emoció que gols, amb una bona arrancada de les hispàniques, que en el minut 24 han marcat el 3-1 per mitjà de Lesley, temps de Maurici perquè reaccionen les seues, a mesura que ha anat avançant el crono les castellonenques han anat recuperant el joc i han posat a prova en diverses ocasions a Núria que ha hagut de fer bones parades per a evitar que les blanc-i-negres, en aquesta trobada de roig, es pogueren ficar en el partit, les torrentines pese al domini no es trobaven còmodes davant la gran faena d'equip de la Plana Alta, la trobada per moments ha entrat en un corre carrers que no agradava en cap de les dues banquetes fins al xiulet final, fins i tot en els minuts finals les torrentines han fallat un doble penal.

Tres punts més per a les torrentines que segueixen colideres amb Alboraia amb 19 punts, ressaltar que del primer al seté només hi ha quatre punts de diferència, la pròxima jornada, primera de la segona volta, les torrentines del CEF Hispanic reben al CD Maguen UPV FS, partit que es disputara en l'Anabel Medina el dia 18 de desembre a les 19.15 h.