Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 09 de Desembre del 2022
TRADICIONS

La Puríssima encén les llums de Nadal

Les 39 joves que conformen la clavaria de la Puríssima d'enguany van ser les protagonistes en l'encesa de llums de l'Ajuntament

La festivitat de la Puríssima ha donat principi al Nadal. Les 39 clavariesses d'enguany han sigut les protagonistes de l'encesa de llums que cada any organitza l'Ajuntament. La jornada festiva va començar al matí amb la celebració d'una eucaristia a l'església de l'Asunción de Torrent.



Ja a la vesprada va tindre lloc la processó pels carrers del centre històric de la capital de l'Horta Sud en la qual van participar les joves clavariesses, les seues agranar-vos i els xicotets angelets que acompanyen a la imatge de la Puríssima.

 

Després de l'acte religiós, la comitiva de les 39 clavariesses es van acostar a la Casa de la Cultura acompanyades de l'alcalde de la ciutat, Jesús Ros i el regidor de festes, Pasqual Martínez, per a inaugurar el Betlem que estarà exposat a les portes d'aquest edifici durant tot Nadal. Després ,va tindre lloc l'encesa de l'arbre instal·lat al costat de la Torre. Aquesta primera part va acabar amb un vídeomaping i un xicotet castell de focs artificials.



Després d'aquest emotiu acte, les clavariesses i les seues agranar-vos es van traslladar a la plaça Bisbe Benlloch on la clavariessa major, Clàudia Fenoll, ha pitjat el botó que ha encés el ficus i l'això de la il·luminació nadalenca. Però abans d'aquest moment els xiquets i xiquetes dels cors del Cercle Catòlic i de la Unió Musical han oferit un xicotet concert de nadales. La vesprada ha finalitzat amb una mascletà nocturna al carrer de l'Ermita.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.219.217

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.