Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 30 de novembre del 2022
TRADICIONS

L'Ajuntament invertirà en l'enllumenat nadalenc prop de 85.000 euros

Enguany prop de 25.000 llums de leds il·luminaran un total de 6 quilòmetres de carrers a Torrent

L'Ajuntament invertirà prop de 85.000 euros a il·luminar Nadal a la ciutat de Torrent. Enguany s'ha augmentat a 6 quilòmetres amb prop de 25.000 llums de led i 10 quilòmetres de carrers amb l'objectiu d'"arribar a tots els barris i carrers comercials de la ciutat i així fer costat al nostre comerç local" ha declarat el regidor de Festes i Participació Ciutadana, Pascual Martínez.



L'encesa oficial serà el pròxim 8 de desembre després dels actes de la festivitat de la Puríssima i comptarà amb un espectacle musical d'imatge i so en la façana de l'edifici consistorial a càrrec dels alumnes d'Imatge i So de l'institut de la Marxadella que finalitzarà amb una mascletà nocturna.



La vesprada començarà amb la processó de les Clavariesses de la Puríssima pels carrers del nucli antic de Torrent. Finalitzat l'acte religiós les clavariesses es traslladaran a la Casa de la Cultura per a inaugurar el Naixement que s'instal·la a les portes d'aquest edifici.

 

Després d'això hi haurà una projecció làser en la façana de la torre. Serà després quan les clavariesses i les autoritats locals es traslladen a la plaça Bisbe Benlloch on tindrà lloc l'encesa oficial de les llums de Nadal. Enguany els centres educatius d'adornar els Ficus de l'Avinguda són els alumnes de Federico Maicas i San José i Santa Anna que han creat adorns nadalencs a partir de materials reciclats.



Betlem monumental a les Amèriques
Enguany, l'associació de betlemistes de Torrent, inaugurarà el pròxim 17 de desembre un betlem monumental que podrà ser visitat durant totes les festes nadalenques en el centre comercial de les Amèriques. Al costat d'aquest betlem s'instal·larà un mercat tradicional i els mateixos betlemistes realitzaran tallers per a ensenyar als més xicotets la tradició de tindre un belen a casa. Una tradició que a Torrent està molt arrelada.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.218.127.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.