Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 16 de Abril del 2024 a les 20:36:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 30 de novembre del 2022
COMERÇ LOCAL

IDEA'T llança una nova edició de la"Targeta +25"

Per primera vegada els establiments d'hostalers de Torrent podran adherir-se a la campanya comercial

IDEA'T ha tornat a llançar la seua "Targeta +25". Una campanya que té com a objectiu fomentar les vendes del comerç de proximitat de Torrent. Per primera vegada, des que es llançara fa 3 anys, podran adherir-se els establiments d'hostaleria de la capital de l'Horta Sud.



Aquesta nova edició es llançarà a mitjan mes de desembre amb un pressupost d'inici de 350.000 euros, superior a la de l'any passat que es va situar en 240.000 euros. La gerent d'IDEA'T, María Muñoz, ha explicat com es podran adquirir, "la targeta es pot demanar tant a través de la nostra web com en les nostres oficines del carrer València i es pot fer ús d'elles fins al 31 de desembre de 2023".



El portaveu socialista, Andrés Campos, ha donat xifres de la campanya anterior, "l'any passat més de 2.800 persones es van beneficiar d'aquesta campanya amb una mitjana de despesa de 396 euros i amb un impacte directe d'1.128.000 euros en els més de 300 comerços adherits en la campanya anterior". Campos espera que amb la inclusió del sector hostaler augmente el nombre d'establiments que s'adherisquen a la campanya, "comencem amb 100 comerços i ja hem arribat als 300 de la campanya anterior i ara esperem que s'arribe i fins i tot es puga superar els 500 gràcies a la incorporació de l'hostaleria local".



El portaveu i responsable d'economia de l'Ajuntament ha aclarit que, "si és necessari s'augmentarà el pressupost inicial de 350.000 euros i si al gener o febrer necessitem augmentar el crèdit serà molt bon senyal, significarà que ha tornat a funcionar com en anys anteriors i ho farem".



Segons les dades facilitades pels mateixos establiments les compres en botigues d'electrodomèstics, mobles, indumentària valenciana i òptiques han sigut els més beneficiats de la campanya, "però també comerços dedicats a l'alimentació, farmàcies i ferreteries han vist incrementades les seues vendes gràcies a aquesta targeta" ha explicat l'edil socialista.



En la presentació d'una nova edició de la "Targeta +25" han sigut presents els representants de les associacions comercials de la ciutat i una propietària d'un comerç de proximitat que han agraït aquesta iniciativa i han demanat "institucionalitzar-la perquè governe el color que governe es continue duent a terme aquesta campanya".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.205.211

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.