Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 29 de novembre del 2022

L'Economat de Torrent comença una campanya solidària per a atendre el doble de famílies necessitades

Es troben desbordats. S'ha duplicat el nombre de famílies necessitades (de 300 a 600) i han baixat un 40% les donacions.

En l'economat Mare de Déu del Pópul de Torrent, de Cáritas Interparroquial, donen la veu d'alarma davant l'augment de famílies que necessiten aliments i la falta d'estoc i posen en marxa una campanya solidària per a atendre el doble de famílies necessitades que requereixen dels seus serveis. 
 

Tal com manifesta Ángel Antonio Martínez, responsable de l'Economat, “estem una mica desbordats, hem passat de 330 famílies a 560 famílies i tots els productes han pujat de mitjana un 32% pujada que hem assumit perquè l'usuaris puguen seguir comprat el que necessiten”- manifesta Martínez qui sol·licita la solidaritat ciutadana per a continuar atenent les famílies necessitades, ja que com comenta el voluntari aquesta situació d'inflació “està fent que els nostres comptes es ressenten, de moment portem una desviació de 20.000 euros i necessitaríem més col·laboracions de ciutadans o empreses que vulguen donar diners o aliments”. Per a això des de l'Economat han creat una línia de Bizum perquè altruistament la gent puga donar la quantitat de diners que desitgen al codi 01888.

 

Des de l'ONG recorden que les donacions han baixat un 40% i cada dimecres necessiten prop de 3.500 euros per a cobrir el servei. L'eix de funcionament d'aquesta entitat se centra en que les famílies necessitades puguen comprar -amb un preu simbòlic -aliments de primera necessitat. Des de l'economat han hagut d'ampliar el número d'atenció als usuaris. L'horari era de 17.00 a 20.00 hores i han hagut d'ampliar des de les 16.30 fins a fi de la cua. 
 

Cada setmana prop de 600 famílies de Torrent es beneficien de la solidaritat d'aquesta organització, que atén famílies de Torrent, de 38 nacionalitats diferents com Espanya, Colòmbia, Veneçuela, l'Argentina i Ucraïna entre altres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.218.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.