Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 29 de novembre del 2022
SUCESSOS

Detingut en el Xenillet amb 17,4 grams d'heroïna entre les natges

Va ser descobert durant un dispositiu per a evitar pertorbacions de l'ordre públic i per al control de la delinqüència en el barri

La Policia Nacional ha dut a terme un dispositiu en el fang del Xenillet a fi d'evitar pertorbacions de l'ordre públic i per al control de la delinqüència. Durant aquest dispositiu, els agents, amb la col·laboració de Policia Local, van localitzar l'interior d'un vehicle 17,4 grams d'heroïna, amagats entre les natges d'un dels passatgers. Per aquest motiu, els policies el van detindre com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues, passant a disposició judicial.



D'altra banda, agents de la Policia Nacional han desmantellat dos punts de venda de droga a la menuda en el districte valencià de Trànsits i han detingut a tres homes, d'entre 52 i 72 anys, dos d'ells germans, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues.



Les investigacions van començar fa nou mesos, després de tindre coneixement els agents que en els voltants d'un bar de la zona podria estar venent-se substància estupefaent. Després de diverses vigilàncies, els policies van comprovar que prop del bar es reunien sovint dos homes, tots dos germans, amb un tercer sospitós, al qual li proveirien de droga, i aquest posteriorment la vendria a altres persones.



Així mateix, els policies van comprovar que un dels investigats es desplaçava sovint amb motocicleta des del seu domicili a diferents punts de la ciutat, on després de manipular el seu telèfon mòbil, al cap de pocs minuts apareixien diferents persones amb les quals realitzava una ràpida transacció- pel que sembla, de venda de substància estupefaent- i seguidament abandonaven el lloc.



Finalment, els agents han dut a terme dos registres domiciliaris, on han localitzat i intervingut 5.466 euros, 4,2 grams de cocaïna i dos telèfons mòbils. També han detingut als tres sospitosos com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Els dos germans han passat a disposició judicial, mentre que el tercer arrestat ha sigut posat en llibertat després de ser sentit en declaració, una vegada advertit de l'obligació legal de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerit.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.79.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.