Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 29 de novembre del 2022

Torrent homenatja a Vicent Palacios amb el lliurament de la Medalla d'Or de la Ciutat

Dins dels actes del 775 aniversari de la Carta de Poblament de Torrent, ha tingut lloc una conferència, Converses sobre la nostra història

Dins de les celebracions del 775 aniversari de la Carta de Poblament de Torrent, la Sala Cívica de l'Antic Mercat va acollir ahir el lliurament de la Medalla d'Or de la Ciutat a Sr. Vicent Palacios Bellver, en reconeixement del seu ferm compromís amb la ciutat i la seua notable contribució a la societat i a la cultura de Torrent.

 

L'acte va congregar a amics i familiars del guardonat, juntament amb l'alcalde Jesús, membres de la Corporació Municipal i representants de la societat torrentina, que no van voler perdre l'oportunitat de participar en l'homenatge a una figura tan volguda i arrelada en el municipi com Vicent.



"Hui ens hem reunit per a rendir tribut a una persona carregada de valors, involucrada en la seua terra, compromesa amb fer un món millor per a tots des de la humilitat, el respecte i el diàleg. Un home bo, que ha dedicat la seua vida als altres sense oblidar-se de la seua família, la seua dona Concha, els seus fills i néts, als quals transmet diàriament el seu humanisme i amor per la nostra cultura. Enhorabona i gràcies, Vicent!", va manifestar l'alcalde Jesús Ros en el seu discurs.



Converses sobre la nostra història
Així mateix, en commemoració de l'atorgament de la Carta de Poblament de Torrent el 28 de novembre de 1248, la Sala d'actes de l'Ajuntament de Torrent va acollir la I Conferència de Converses sobre la nostra història, un cicle de xarrades que tractarà d'oferir als torrentins i torrentines una mirada al passat per a conéixer millor la història de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.209.63.120

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.