Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 28 de novembre del 2022
FUTBOL SALA

L'Hispànic femení guanya en Vilamarxant i es col·loca colíder de la lliga

Partit de molta importància per a les torrentines, ja que es jugaven tres punts vitals per a tots dos conjunts i l'equip derrotat es veuria despenjat dels llocs d'ascens

Victòria amb autoritat de les xiques de Maria José que es presentaven a Camp de Túria amb diverses baixes i debutant sota pals Claudia, amb tot just #dos o tres entrenaments, titular en un partit molt complicat per l'absència de Núria, reconéixer la bona faena de Claudia fins a la seua expulsió per doble groga.

La trobada des de l'inici ha sigut molt vibrant i amb domini de l'equip torrentí que ràpidament ha pres les regnes de la trobada, arribat el minut 6 Lesley ha il·luminat el 0-1, pese al bon joc de les torrentines les vilamarxanteres han tingut també les seues ocasions de gol que Claudia o el seu defensa han anat desmuntant, arribat el minut 15 una altra bona jugada dels fredolics que Irene ha manat al fons de la xarxa i pujar el 0-2, baixada en el joc local que les de M. José han aprofitat en el minut 18 fer Lupi el 0-3, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

Primers 20 minuts de clar domini de les de negre que s'han mostrat superiors a les habitades xiques locals.
La segona meitat l'equip local ha eixit més incisiu secundat des de la graderia per la seua gent, el joc es veia més igualat i amb ocasions en totes dues porteries, però la torrentina Irene ha tornat a ampliar diferències amb el 0-4 en el minut 28, les de casa han continuat intentant-lo veient que les visitants s'han anat carregant de faltes, en el minut 32 Alba ha aconseguit batre la porteria de Claudia i acurtar amb l'1-4.

El gol local a donat ales als estatges que davant un quadre torrentí carregat de faltes han anat forçant la situació de la trobada, partit que s'ha posat de cara en el minut 34 per l'expulsió de Claudia per doble groga per mans fora de l'àrea, castigat amb doble penal i baix pal la jugadora Carla que ho ha detingut, superioritat de dos minuts per a les locals que ha aprofitat Alba per a retallar més la diferència en el minut 35 i il·luminar el 2-4, les de Torrent han tirat qualitat i coratge per a aguantar la superioritat local, però en el minut 38 Lesley ha posat la punta amb el 2-5 amb el qual s'ha arribat al final de la trobada.

Tres punts d'or per a les de M. José que les deixen colideres amb Alboraia amb 16 punts. La pròxima jornada les hispàniques reben al cuer Cabanes