Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 28 de novembre del 2022
SUCESSOS

Detinguts els autors del tiroteig del carrer Andorra a Torrent

Es tracta de sis persones d'entre 21 i 64 anys membres d'una mateixa família com a presumptes autores d'un delicte de temptativa d'homicidi

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a sis persones d'entre 21 i 64 anys, tots ells membres d'una mateixa família, com a presumptes autores d'un delicte de temptativa d'homicidi, després de pel que sembla disparar contra la casa d'altres familiars al carrer Andorra.



Els fets van ocórrer el dimarts sobre les deu i quart de la nit, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una zona de Torrent, on pel que sembla hi havia una batussa entre familiars del mateix clan i s'havien sentit diverses detonacions.



Immediatament, diverses patrulles es van dirigir al lloc on van localitzar a tres homes els quals van manifestar que uns familiars s'havien presentat allí i havien disparat sobre la finestra d'un dormitori, mentre uns altres intentaven obrir la porta mitjançant colps, per a posteriorment fugir.



Els agents van observar que la porta d'entrada estava danyada i els cristalls trencats, així com la finestra a la qual havien disparat, localitzant dos projectils a l'interior de l'habitació, un en el sòl i un altre incrustat en la paret, no localitzant el tercer, però si comprovant que hi havia tres orificis en la persiana.



Les patrulles van esbrinar que a l'interior de l'habitatge hi havia altres tres persones, sent una d'elles una dona convalescent que va haver de ser atesa per un indicatiu sanitari, així com un altre dels habitants que estava ferit al cap en produir-se un tall amb el trencament de cristalls.



Després dels fets, ahir van ser localitzats i detinguts cinc homes, família de les víctimes, com a presumptes autors d'un delicte de temptativa d'homicidi. Els arrestats han passat aquest matí a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.180.76

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.