Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 25 de novembre del 2022
IGUALTAT

Les dones de Torrent marxen contra la violència de gènere

La campanya 'Torrent alça la veu contra la violència de gènere' posarà el seu punt final amb la marxa reivindicativa i el posterior homenatge a les víctimes d'aquesta xacra social

La campanya 'Torrent alça la veu contra la violència de gènere' va arribar ahir al seu equador amb la celebració del taller pràctic de microperformance 'Reflexió artística sobre la violència del llenguatge contra les dones' i la performance 'El PAM! de cada dia', a càrrec d'Irene Chuliá i Marta de les Heras, en el Centre d'Informació Juvenil de l'Edifici Metre.

 

El programa de sensibilització impulsat per l'Ajuntament de Torrent continua aquesta vesprada, a les 18:00h a casa de la Dona, amb un cinema fòrum sobre dones i prostitució protagonitzat per la pel·lícula Princesitas', a manera d'avantsala de la jornada del 25N.



"Demà volem fer ressonar la nostra veu, ocupant els espais públics per a donar visibilitat a aquesta problemàtica i reivindicar un esforç col·lectiu general que desemboque en el reforç de les polítiques d'atenció i protecció a les víctimes de violència de gènere", explica la regidora d'Igualtat, Marina Olivares, qui també convida a la ciutadania a unir-se a la marxa reivindicativa i a l'homenatge a les víctimes "perquè se senta bé el nostre missatge: Ni una més".



Així, la jornada del 25 N comença amb un taller de treballs manuals, a les 10:30 h, en la plaça Bisbe Benlloch. Una vegada finalitzada aquesta activitat, al voltant de les 12:30 h, es procedirà a la celebració de l'acte institucional, amb la lectura del manifest en contra de la violència de gènere i el posterior minut de silenci.

 

El colofó als actes en commemoració del 'Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona' arribarà a la vesprada, a partir de les 19:00 h, quan les dones de Torrent marxaran des de la plaça de la Unió Musical per a alçar la veu contra la violència de gènere i, tot seguit, tindrà lloc el sentit homenatge a les víctimes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.135.246.193

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.