Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 24 de novembre del 2022
ENTREVISTAT

Claramonte: “No hem tancat els ulls i hem treballat per millorar Torrent”

El líder de Ciutadans a Torrent parla la seua candidatura i de la nova ordenança que regula la circulació dels patinets elèctrics que hauran de circular per la calçada amb llum, reflectant i casc

Raúl Claramonte és regidor de Mobilitat des de fa més de dos anys després que el seu partit Ciudadanos signara un acord de govern amb el Partit Socialista. És també portaveu del seu partit a l’Ajuntament de Torrent i des de fa unes setmanes candidat a l’alcaldia de la localitat per Cs a les pròximes eleccions locals de maig de 2023.
 
Ha sigut recentment nomenat candidat per l’alcaldia per a les próximes eleccions de maig de 2023. Des del mateix partit em varen proposar tornar a repetir com a candidat, primer que res vaig parlar en l’agrupació, estigueren d’acord i vaig acceptar.
 
Després de vore els resultats obtinguts pel seu partit en comicis anteriors, espera entrar de nou en el consistori? Crec que serem la sorpresa. És veritat que el partit en l’àmbit nacional no està en el seu millor moment, però s’està treballant en una refundació que si tot es fa com toca eixirem amb una marca reforçada que tornarà a il·lusionar els votants tal volta desencantats amb les sigles. També en l’àmbit local crec que estem fent un bon treball tant Toni com jo, som una aposta segura per a tornar a marcar les polítiques de Torrent que és el que hem fet fins ara.
 
Toni Nebot anirà en vosté com a número 2 de la llista? Sí. No va dubtar en cap moment quan li vaig demanar repetir. I parlant de la llista hi haurà sorpreses.
 
Ja són més de dos anys els que porta el seu partit governant en coalició amb el PSOE. El treball que s’ha fet des de Ciudadanos i donant estabilitat crec que ha sigut i és molt positiu. Una coalició de govern és molt complicada i més quan estàs en minoria, però crec que hem sabut marcar el camí de polítiques coherents amb sentit comú, però sempre en una negociació quasi continua, però tant Toni com jo, sempre mirant per Torrent. Es podrien fer coses millors, segur, però el que hem evitat és que es feren coses pitjors.
 
Amb el pressupost pràcticament embastat vostè ja va anunciar que votaria a favor. S’han treballat i arribat a acords, no hem tancat els ulls, hem negociat i s’ha fet un treball previ i molt complicat. Quan signarem l’acord l’Ajuntament estava tirant endavant amb el pressupost prorrogat de 2016 i gràcies a nosaltres moltes de les polítiques han pogut tirar endavant. “Yo no soy la voz de tu amo” com afirmen en VOX. Nosaltres fem política negociem i varem vore l’ocasió d’entrar en el govern. Cal millorar moltes coses, però tot s’ha fet per a millorar la ciutat.
 
Aleshores aquest document inclou propostes de Cs que van més enllà de les seues delegacions?  És qüestió de negociar i afegir propostes al document tant de nosaltres com de la resta de l’equip de govern. Òbviament, ells compten amb més delegacions que nosaltres, però torne a repetir que el que importa és donar estabilitat a la ciutat.
 
Ja s’ha presentat la nova ordenança que regula la circulació de patinets en la ciutat. Hem treballat en ella any i mig, és un document molt important i complicat de dur a terme. Cada vegada són més les persones que opten per aquest tipus de transport i cal fer una regularització del seu ús en la ciutat. Només els majors de 15 anys podran fer ús del mateix i deuran circular per les zones habilitades amb casc, llum i reflectant. Per això posarem en marxa una campanya informativa. Però també estem pendents de la nova oficina de mobilitat per a controlar, ara sí, el trànsit en Torrent. També substituirem les bicicletes actuals per les elèctriques amb les mateixes condicions, però la recaptació anirà a parar a l’ajuntament i no a una empresa privada com fins ara.
 
Una altra iniciativa de Mobilitat ha sigut el transport urbà debades pels menors de 30 anys.  És lògic que en Torrent es continuara en la mateixa línia, encara que cal recordar que ací en Torrent ni els jubilats ni els estudiants paguen bitllet en Torrentbus. Crec que en aquesta àrea cal pegar-li una volta. Encara que tenim pendent posar en marxa la línia direcció Toll l’Alberca i el polígon que només li falta l’últim retoc.
 
Estem a poc més de mig any per a les eleccions locals, com es planteja aquests mesos? Després de Nadal començarà de veritat la precampanya. Nosaltres volem fer arribar a la gent el que ha aportat Cs a Torrent, el que hem fet, què ha fet l’equip de govern gràcies a nosaltres i què pot aportar el nostre partit. Els torrentins i torrentines han de tindre clar quines iniciatives s’han fet gràcies a nosaltres.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.235.196

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.